středa 26. dubna 2017

Dlažba na terče

Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Terče jsou celou svou plochou umístěny pod dlažbou, tvarově se neupravují. Terče umístěné mimo rohy dlažby nemají vliv na její únosnost, ale pozitivně působí na rozložení hmotnosti z hlediska statiky (zatížení stropů, promáčknutí izolace atd.). Výškově stavitelné terče , s možností výkyvné hlavy, se přizpůsobí různým druhům podkladu bez nutnosti výrazného stavebního zásahu do terénu.


Tento systém zajišťuje vysokou. Realizaci nechte na nás. Všechny obklady a dlažby, které u nás najdete, umíme kvalitně zrealizovat. Pokládka dlažby na terče tuto vyrovnávací betonovou vrstvu nevyžaduje a dlažba se může klást přímo na hydroizolaci terasy, balkónu či střechy. Samotné rektifikační terče pod dlažbu váží pár desítek až set gramů.


Na terče lze pokládat dlaždice v rozměrech od 3x 3do 5x 5mm. Terče pod dlážbu s pevnou výškou slouží pro suchou pokládku plošné dlažby na zaizolované střešní konstrukce, terasy, balkony a lodžie. Systém je založený na ucelenom rade výškovo nastaviteľných, jednoduchých a bezpečných podpier. O něco více váží dlažba, která má tloušťku – mm a vyvozuje tak největší zatížení na nosnou konstrukci. Venkovní terasová dlažba na terče Pietra Beige 60x60x2cm.


Slinutá, mrazuvzdorná dlažba o zesílené tloušťce 2cm jde ruku v ruce s. On-line obchod (e-shop) nabízí skladem obklady a dlažby, sanitární keramiku, vany, sprchové kouty a boxy, vodovodní baterie, stavební chemie, lišty a další. Pokládka venkovní dlažby na terče je ideálním řešení pro terasy, balkóny, lodžie, okolí bazénů. Je vhodná i pro velké plochy a plochy s velkým provozem. Možná je aplikace na systém terčů, do trávy, na štěrk, popř.


Exteriérové uplatnění můžeme najít třeba jako dlažba na terasu, nebo k bazénu. Celkový dojem podtrhuje luxusní rektifikovaný rozměr 16x95cm a 28x9cm. Je to ideálna dlažba na terasy, balkón, chodník, k bazénu, do záhrady, ako šľapáky do trávy. Na sucho uložená dlažba umožní zpřístupnění izolovaného střešního pláště a jiných ploch pro další využití.


Dlažba v tloušťce 2cm technicky nejvýznamější novinka posledních let, která změnila a rozšířila možné použití keramických dlažeb přímou pokládkou na terén. Kromě pokládky na terče je možné dlažbu pokládat přímo na trávník nebo do trávníkového lože (vytvoření zahradního chodníku). V případě požadavku na pojezdovou plochu (automobil) je třeba dlažbu nalepit na pevný podklad (beton). Tato italská dlažba je vyrobena v 1. Slinutá venkovní mrazuvzdorná dlažba tloušťky cm.


Dlažbu lze klasicky lepit na lepidlo nebo volně pokládat na písek, štěrkové lože, trávu či instalovat na nastavitelné terče. Pokud není dlažba přilepená, lze ji snadno vyměnit. Potřebný kus prostě jen zvedneme a vyměníme za jiný.


Na terče pokládáme keramickou dlažbu jakéhokoliv formátu o tloušťce cm. Terče jsou vyrobeny z plastu a odolávají velmi vysokým i nízkým teplotám, ultrafialovému záření nebo kyselinám. Technologie pokládky je velmi specifická a vyžaduje profesionální znalosti a zkušenosti. Luxusní venkovní dlažba i na terče z dílny předních italských designérů a nejprestižnějších výrobců. Dlažba na terče - máte někdo už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ne výhodou pokládky dlažby na terče je, že oproti klasické pokládce dlažby přímo do tmelu je dlažba po. Keramická matná, reliéfní dlažba , v imitaci dřeva s velice zajímavým designem je vhodná především do exteriéru, například na terasy nebo balkony. Terče pod dlažbu slouží pro suchou pokládku plošné dlažby zejména na střešních konstrukcích, terasách, balkónech, lodžiích atd.


Hrana, nalepená na barák je jasná, tm bude dlažba doléhat až na stěnu. U ostatních otevřených hran bych očekával nějakou ukončovací lištu, aby nebyla vidět díra mezi dlažbou a lepenkou. Lišta by se nějak musela uchytit do terčů, to však výrobci tečů neřeší.


Dle mě má lišta nejen estetický efekt, ale také by mohla zpevnit okrajové řady dlažby proti rozjetí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky