čtvrtek 20. dubna 2017

Příkopová sekačka

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Vzhledem k tomu se velmi osvědčila jejich agregace pomoc.


Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Série sekaček BCRL jsou středně těžké příkopové sekačky s hydraulickou rukou pro sečení a čištění větších širších ploch, silničních krajnic. Vlastnosti Frontoni Cat Hydraulická otoč ramene o 90° - jedinečná konstrukce ve své třídě, lehké rameno s otočí 90° pro efektivnejší práci.


ALFA PROFI - Prodej a servis komunální a lesnické techniky.

Traktory, malotraktory, sekačky, příkopové mulčovače, podkopové stroje, štěpkovače, lesní. Je ideální pro práci na velkých pastvinách, lukách, rybnících či v terénu, který je obtížně přístupný traktorem nebo sekačkou. Je také vhodná pro komerční použití v zahradnictví.


Z tohoto důvodu používáme soubory cookie s ohledem na náš oprávněný zájem. Ramenová sekačka RSR slouží pro sekání travnatých ploch (příkopů) okolo silnic a komunikací. Sekačku lze namontovat na všechny druhy malotraktorů pomocí tříbodového závěsu kat.


Traktor musí být vybaven vývodovým hřídelem s otáčkami 5ot. Určena k uchycení do zadního tříbodového závěsu traktoru. Teče hydromotor, vibruje hřídel cepáku. Tyto stroje se vyznačují jednoduchostí, velkým rozsahem výkonu (vyrábí se s vyložením ramene od – metrů), jednoduchou údržbou, bezpečností (nájezdové hydraulické pojistky), komfortním ovládáním a optimálním výhledem na pracovní adaptér. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Příkopová sekačka ROTO ONE - 60. Popis: Prodám čelní příkopovou sekačku. Prodám dálkově řízenou svahovou sekačku Spider ILD 02.


Sekačky SPIDER jsou výjimečné tím, že je lze použít jak na intenzivní sečení krátké trávy a parkových ploch, tak na kosení hrubého náletového porostu.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Royal 5566650T,760T. Střední, velké i maximální pracovní nasazení. Kontaktujte nás, rádi Vám poradíme. Pro zobrazení kontaktu na zadavatele veřejné zakázky a detailu zakázky s přílohami, je nutné být přihlášený a mít předplacenou službu Veřejné.


Nabízíme ramena s horizontálním dosahem až m. Ne všechny menší provozy dnes disponují velkými traktory nebo si je už ani pořizovat nechtějí z logického důvodu úspory provozních nákladů. Sekačka je schopná pracovat na svazích se sklonem 30° (). Představením sekačky Spider MINI firmy DVOŘÁK - svahové sekačky s. Vysoce profesionální stroj, zvláště vhodný pro intenzivní použití. Profesionální příkopová sekačka -mulčovač AC 8PRO.


Rádiem řízená svahová sekačka Spider je snadno použitelná. Dálkově řízená svahová a příkopová sekačka SPIDER MINI je. Mc Connel se ve výrobě příkopových sekaček může pochlubit bohatými zkušenostmi.


Vše funkční v dobrém stavu, pravidelně servisováno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky