čtvrtek 27. dubna 2017

Vysavač listí benzínový

Výkonný vysavač na listí, který umí vyfukovat, nasávat a posbírané listí snadno nadrtí do litrového sběracího vaku. Některé navíc mají zabudovaný šikovný zpětný cho kterým snadno rozfoukají čerstvě napadaný prašan, odstraní nečistoty na zámkové dlažbě před domem nebo profouknou okapy. Zaujme jak absencí kabelu, tak i jednoduchým startováním.


Benzínový vysavač na listí pro začátečníky. I tak lze jednoduše označit vysavač značky Riwall PRO RPBV 31. Pokud stále ještě přemýšlíte nad tím, jestli koupit vysavač nebo zůstat u osvědčeného hrabání, zpozorněte.

W se výborně hodí na místech, kde nemáte k dispozici elektrickou síť. Typ – Předně je důležité si promyslet, zda budete pořizovat vysavač elektrický nebo benzínový. Obecně lze říci, že benzínové vysavače jsou výkonnější a efektivnější. Velkým plusem je i fakt, že s benzínovým přístrojem nebudete vázání na zdroj elektřiny.


Použít ho můžete k domácím nebo poloprofesionálním potřebám. Nejvíce ho oceníte na velkých plochách, které uklidíte na jeden zátah. Dvě foukací a jedna sací trubka.


Výkonný, multifunkční foukač s vysokým výkonem. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Vysavač na listí s funkcí 4in1. Je robustní konstrukce, která mu. Součástí vysavačem i drtič větví s nožovou hlavou, který je schopen posekat větve až do průměru cm. Stroj je tak schopen zpracovat listí , větve, zbytky posekané trávy a další podobný odpad z pozemků.


Polysyntetický olej se sníženou kouřivostí, speciálně vyvinutý pro dokonalé mazání vysokootáčkových dvoutaktních motorů. Nasávací turbína je doplněna ocelovými noži, které listí podrtí, aby byl vak lépe plněn. Hmotnost stroje bez příslušenství je kg. Práci pak usnadní popruh na vaku a ergonomické rukojeti.


Přestože má benzínový motor, váží pouhých kg a disponuje také funkcí mulčování a foukání. Kromě toho, že listí vysaje do sběrného vaku, jeho úkolem je také shrnutí napadaného listí nebo nepořádku. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a bez nákladů na údržbu, palivo, olej, broušení a opotřebení, přepravu, čištění, doplňky, různé. Tyto vysavače jsou určeny především pro úklid parků, rozlehlých zahra sportovišť či hotelových a firemních areálů.


Osobně k vidění a převzetí v Týništi nad Orlicí. Inzerát platí do smazání. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní vysavače a fukary na listí. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Solo by AL-KO 4benzínový vysavač listí Solo by AL-KO 4benzínový vysavač listí. Technické parametry: Zdroj pohonu: 2-taktní benzínový Obsah sběrného koše: 55l.

Zdvihový obje2ccm. Pouze na Svarecky-obchod. Elektrický, síťový, nebo benzínový ? Budete muset sáhnout hlouběji do kapsy, pokud máte ale opravdu velkou zahradu, nebo očekáváte hodně listí , bude vám extra výkon k užitku. Ve výsledku jde však o zcela totožný přístroj.


Při jeho pořízení si musíte uvědomit, co od takového univerzálního pomocníka vlastně očekáváte. S tím vám pomůže hned úvodní kapitola zaměřená na jeho fungování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky