čtvrtek 20. dubna 2017

Prodám vertikutátor

Prodám nový elektrický vertikutator. Prohlédněte si aktuální inzeráty vertikutator. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Stroje - Prodam vertikutator bazar.


Inzerce na bazaru je zdarma.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. WOLF-Garten benzinový vertikutátor VA 3B. Prodáváme vertikutátor HUSQVARNA vč.


K vidění na eshopu naradinazahradu. V případě zájmu o koupi volejte prosím na uvedené telefonní číslo. Predam zahradny vertikutator velmi malo pouzivany v dobrom az skoro novom stave,dovod predaja-nevyuzita,funkcna,preferujem osobny odber: - účinný pre.

Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Elektroda EB1je elektroda s univerzálním použitím pro svařování značně namáhaných součástí potrubí energetických zařízení, dopravních prostředků, tlakových nádob, lodních i stavebních konstrukcí z oceli. Cena za baleni(kg)-4Kč. Elektrický vertikutátor AL-KO Combi Care E Comfort je dodáván včetně koše. Funkce 3vumožňuje frézování, provzdušňování a sbírání. Vybaven vyměnitelnými válci a výškově nastavitelnou rukojetí.


Briggs Stratton Quantum XLC 50. Dále nabízím náhradní nůž, mulčovací nůž. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Hlavní válec se točí na ložiskách. Vertikutátor pro náročné použití s vestavěnou funkcí 2inevropské výroby s prodlouženou zárukou. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Dobrý den, mám zájem o vertikutator , pokud je ještě volny.


Jedná se o použitý, plně funkční vertikutátor.

Výkonný, jednoduchý a kompaktní vertikutátor efektivně odstraní mech, plsť, starou a odumřelou trávu. Břeclav Prodam Renault megane 1. Dle označení = ochranný stupeň skla je výrobce Severosklo. Robustní a výkonný vertikutátor.


Centrální nastavování hloubky záběru a sběrací koš o obsahu l. Manipulaci usnadňují velká kolečka. Nezávislý, s vlastním pohonem, vlečený vertikutátor lze snadno připojit k zahradnímu traktůrku Honda a slouží k provzdušňování a prořezávání pěstěných. Postavte vertikutátor na rovnou plochu a nastavte si nože cca mm. Vybavená základním nářadím, vertikutátor a sekačka. Vertikutátor není dobře vyvážen, napadá na madlo a při naplněném koši je nutné jeho přizvednutí.


Madlo samotné je kovové bez návleku, při chladnějším počasí zebou obsluhu ruce. Pokud byste chtěli stroj převážet a složit madlo, pak je nutné demontovat olejovou měrku, protože překáží uvolnění šroubu dole na madle. Při této manipulaci pak hrozí únik oleje.


Servis je v dokumentaci uveden jeden. Válec disponuje 16-ti ocelovými noži. Hřídel vertikutátoru s pevnými dvojitými hroty pro efektivní výsledek lze centrálně nastavit do poloh. Integrovaný sběrný koš pro l travního odpadu. Silný OHV motor MTD ThorX.


Nakupujte v Lidlu online kdykoliv a kdekoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky