čtvrtek 27. dubna 2017

Mulčovač za malotraktor bazar

Kladivový mulčovač 160cm pro traktor, malotraktor Inzerát byl odebran z oblíbených. Univerzální mulčovač INO ELI. Sekačka za traktor se dá také zvolit ve variantách různé váhy konstrukce pro typ traktoru či malotraktoru, k němuž budete mulčovač připojovat. Při jejich výběru vás nejen zdarma zaškolíme, ale ochotně a do detailu zodpovíme vše, co vás zajímá.


Vhodný k mulčování větších travnatých ploch, mulčování nedopasků, atd.

V ceně mulčovače kardan. Záruka, náhradní díly skladem. Stroj prodáván plně připravený k práci se všemi kapalinami. Možné zaslat na dobírku po celé ČR. Bazoš - Inzercia, bazár Poľnohospodárska technika.


Prodám jednorotorový mulčovač značky ditta seria, záběr m, spolehlivý stroj, vhodný i za menší traktor např. Prodám mulčovač za traktor či malotraktor , typ FME 175. Dům a zahrada - Prodam mulcovac bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Bazaar rund um die Uhr online kaufen. Mulčovače za malotraktor Niektoré typy mulčovačov sú vybavené aj zberným košom, vďaka čomu sa pokosená tráva dá ďalej využiť. Okrem mulčovania trávy sú tieto stroje vhodné aj pre mulčovanie lístia, zaburinených porastov, drvenie viniča vo vinohradoch, čistenie parkov, sadov, športovísk a pre mnoho ďalších účelov.


Velké využití najde u majitelů sadů, lesů, zahrad dále v zemědělských farmách a při údržbě obecní nebo městské zeleně. Kromě mulčování trávy jsou stroje vhodné také pro mulčování listí, zaplevelených porostů, drcení révy ve vinicích, čištění parků, sadů, sportovišť a mnohé další. Mulčovač EF se používá pro mulčování všech druhů porostů.

Pastvinový mulčovač Dabaki TM Pastvinové mulčovače série TM jsou určeny pro údržbu pastvin a ostatních ploch. Nejsou vhodné pro mulčování souvisle přerostlých porostů. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Hydraulický mulčovač BCH-1za traktor Tento mulčovač těžkého robustního typu je vybaven bočním posuven až o cm. Děti - SKLADACI HRACI bazar. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Malotraktor Iseki TG25F GEAS velký traktor za dobrou cenu. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sekačky. Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a kúpu v online bazári.


Najväčší výber traktorov a malotraktorov na Bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky