čtvrtek 27. dubna 2017

Automatická závlaha skleníku

Automatické zavlažování ve skleníku. Kapková závlaha rostlin. Unlimited DVR storage space. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.

Systém pro zavlažení skleníku nemusí. Solární závlaha IRRIGATIA SOL Cs rozšířením ihned k dodání. Lze umístit do jakéhokoliv rezervoáru vody, např. Doplněno o rozšiřující sadu k 12.


Možná jste majitelem jahodárny či vinice nebo jen malého skleníku. Je jedno zda používáte výrazy jako kapénková závlaha, zadešťovač či zavlažovač. Všechny pojmy Vám vyjasníme, nabídneme instalační firmu pro realizaci Vaší závlahy, naši projektanti Vám vypracují návrh závlahového systému.

Závlahy Toro Nabízíme závlahové systémy americké společnosti Toro, která patří mezi čtyři největší světové výrobce závlahových systémů. Stoprocentně to platí při pěstování ve skleníku. Je třeba zajistit zejména spolehlivost dodávky vody, ale stále větší význam má také její úspora. Závlaha skleníkových kultur má ovšem svá specifika.


Pěstujete zeleninu ve skleníku a přemýšlíte nad tím, jak si usnadnit práci se zaléváním? Můžete chodit pravidelně zalévat konví nebo hadicí, ale mnohem příjemnější a ve své podstatě i úspornější je automatická závlaha. Základními stavebními kameny systému kapkové závlahy je kapkovací hadice a spojovací díly (fitinky) pro tlakovou vodu nebo pro samospádovou vodu ze sudu.


Při pěstování ve skleníku jsou rostliny závislé pouze na vodě, kterou jim dodáme my. Déšť většinu skleníků nezalije. To, co se může zdát jako.


Závlahová technika Beztlakova kvapkova zavlaha - casovac. Stačí k ní připojit spínací hodiny, které spustí zavlažování každý den v nastaveném čase. A je úplně jedno zda pěstujete rajčata , chilli papričky , salát nebo bylinky. Skleník není jenom konstrukce, důležité je i vnitřní vybavení. Různé poličky, regály, sítě, automatická závlaha , větrání, elektrické přívody.


Mikrozávlaha postřikem U rostlin, které potřebují individuální množství vody nebo větší vzdušnou vlhkost, se nejlépe uplatní závlaha postřikem.

Zaleje až 1vzrostlých rajčat nebo 2paprik nebo 3rostlin jahodníku. Nepotřebuje tlakovou vodu. OBSAHUJE: Řídící jednotku s čerpadlem;. Ve skleníku můžeme využít úplně stejné automatické zavlažovací systémy, jako v jiném krytém prostoru.


Nejčastěji se používá kapilární závlaha, ale lze bez problémů instalovat i hydroponické či aeroponické zavlažovací systémy. Velmi dobře se osvědčily i pasivní zavlažovací systémy, ke kterým se vrátíme za malou chvíli. Ideálne riešnie v prípade odchodu na dovolenku, alebo pracovnej vyťaženosti, kedy nie je čas na pravidelné zalievanie rastlín na zíhradke, či kvetov. Ještě dál je pak čidlo, hlídající vlhkost půdy.


Ve chvíli, kdy je ve skleníku příliš sucho, systém sám pustí vodu a zase ji zastaví. Když si k zavlažování pořídíte i automatické větrání skleníku, máte prakticky po starostech a chodíte jen trhat plevel a sbírat úrodu. Kvapková závlaha ušetrí Váš čas, ale i finančné prostriedky. V tejto sekci Vám ponúkame všetko potrebné na svojpomocnú realizáciu kvapkovej závlahy. Plocha skleníku závisí hlavně na účelu, ke kterému ho chcete používat.


Ideální riešnie v případě odchodu na dovolenou, nebo pracovní vytíženosti, kdy není čas na pravidelné zalévání rostlin na zíhradke či květin. Vhodné pre kvapkovú závlahu Colibri od firmy Claber.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky