pátek 21. dubna 2017

Olešná aquapark ceník

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Ihr Hotel zum besten Preis buchen! Vodní radovánky pod širým Beskydským nebem. Koupání plné zábavy a aktivního odpočinku.


Price list is valid from 1. ATTENTION - admission is counted each time, and again coming to the area. Aqupark malý a nedostatečný a rovněž stánků s občerstvením je zde málo.

Okolí je hezké, výhled na Beskydy, přehrada Olešná. Atrakce jsou zapínány a vypínány v závislosti na provozním řádu. Každodenní Aquabus na trase Brno – Aqualand a zpět právě vyjíždí!


V Olešné najdete aquapark s krytou a venkovní částí. Hlavní bazén kryté části má délku metrů a slouží k relaxačním a rekreačním účelům. Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote! Alle Reiseziele auf Blick. Persönliche Beratung jetzt testen.


Die Top besten Familien-Hotels. Perfekt passender Urlaub mit uns! Nix-wie-weg - perfekte Beratung. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Mezi atrakcemi, které zde najdete, jsou obří 90metrový tobogan, divoká řeka, vodní chrliče, šplhací síť a mnoho dalších. Pro děti je připraven samostatný dětský bazén s atrakcemi.

Krytý aquapark se nachází u přehrady Olešná vedle areálu venkovního aquaparku Olešná. Návštěvníci se mohou těšit na koupání měsíců v roce za prosklenou stěnou, skrze kterou se nabízí nádherný pohled na panorama Beskyd. Ceník olomouckého akvaparku (klikněte pro zvětšení) „Nejzajímavější atrakce jsou například trychtýř spacebowl , který už je v podstatě adrenalinovou záležitostí pro náročnější. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice.


Ob Häuser oder Wohnungen – bei FeWo-direkt Ihr perfektes Ferienhaus für einen unvergesslichen Aufenthalt mit Familie und Freunden, sei es für ein Wochenende oder einen Urlaub. Z mnoha atrakcí můžeme představit vodní radovánky na divoké řece, metrů dlouhý tobogán s video projekcí, proudový kanál s houpacím bazénkem, vzdušná lehátka i sedátka, masážní trysky a také whirlpool. Letní i krytý aquapark, kde vás čekají tobogány, skluzavky, plavecké a relaxační bazény, divoká řeka, proudový kanál, patero saun aj.


Ceník ZDE „Pronájem chata Medvědí skála s vlastním wellness - Pstruží, Beskydy“ 1h. Lhotka 2 Lhotka mapa 7. Odstrániť objekt Môj výber Zobraziť kontakty Max. Vítejte na stránkách městských sportoviš ve Frenštátě pod Radhoštěm!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky