pondělí 24. dubna 2017

Svahové sekačky spider

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Rádiem dálkově řízená svahová sekačka SPIDER ILDje v pořadí druhým výrobkem firmy Dvořák - svahové sekačky s. Máte-li dotaz, připomínku nebo se zajímáte o dálkově řízené sekačky SPIDER , neváhejte kontaktovat kterékoliv naše oddělení.


DVOŘÁK - svahové sekačky s. SPIDER jedinečné zařízení pro profesionální údržbu téměř všech typů ploch. Sekačky SPIDER ILDjsou oproti modelu ILDvybyveny i možností smykového natáčení. Tento způsob řízení umožňuje otáčení stroje okolo jeho svislé osy a zjednodušuje tak manipulaci se strojem. Sekačka je konstruována tak, aby si poradila s náletovými dřevinami, ruderálním porostem a dlouhodobě nesečenou trávou.


Stroj byl poprvé představen v. Deště není málo a tráva utěšeně roste. Pravý ráj pro svahové sekačky Spider. SPIDER RIDER OP Podnikání a inovace (ERDF) Datum alokace: 23. Výstavba průmyslové zóny společnosti Dvořák - svahové sekačky , s. Díky němu můžete bezpečně pracovat ve svazích, na kterých se nedokáže pohybovat žádný jiný stroj a které jsou i pro člověka neschůdné. Lubomír Dvořák vyváží své patentované sekačky Spider pro těžko přístupné a svažité plochy do celého světa.


Zakladatel společnosti Dvořák. Sekačka Spider MINI najde uplatnění na menších, ale obtížně přístupných plochách, jako ksou pozemky kolem horských hotelů, fotovoltaické elektrárny, hráze rybníků, farmy apod. Kvalita sečení však umožňuje použití stroje i na zahradách, v parcích a jiných intenzivně udržovaných plochách. Vděčí za to zejména všesměrovému systému sečení, který prakticky eliminuje veškerý neproduktivní čas, který jiné stroje potřebují na otáčení a manipulaci.


Důležitá je zejména vysoká denní produktivita, která je výrazně vyšší než u ruční techniky, jelikož zde odpadá faktor únavy a povinné pracovní přestávky. Od té doby je pravidelně modernizován. Koncepčně a technologicky navazuje na model SPIDER ILD0 zároveň však přináší mnohé inovace a zlepšení.


Lehká konstrukce a unikátní patentovaný systém pojezdu, tzv. Jedná se zároveň o nejmenší vyráběný model. Rádiem řízená sekačka Spider MINI je nejnovějším výrobkem firmy Dvořák - svahové sekačky s. New Spider is good to grow. Arachnophobia can make some people go all screamy or stompy when they see a spider.


Der Spider Böschungsmäher genießt große Anerkennung und Erfolg, er gewann bereits viele renommierte Preise bei internationalen Ausstellungen. Derzeit werden die Modelle Spider ILD0 ILDund MINI in mehr als Ländern weltweit verkauft. V nabídce Auto SAS nyní najdete i svahové sekačky Spider , které lze použít na svazích o sklonu až 55°. Abychom demonstrovali výkon, přesnost a maévrovací schopnosti profesionální svahové sekačky SPIDER , použili jsme trávník na horské louce v Podkrkonoší. Variantou pro menší plochy a zahrady rodinných domů je sekačka Spider MINI.


Svahová sekačka Spider ILD 01. Vyberte si takový model svahové sekačky LYNEX, který vám nejvíce vyhovuje. Lubomírem Dvořákem jako strojní divize širšího konsorcia společnosti Dvořák.


Společnost Dvořák-svahové sekačky, s. Dominantním produktem firmy je patentem chráněný výrobek - rádiem řízená svahová sekačka Spider ILD 01. EET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky