pátek 21. dubna 2017

Odpuzovače hlodavců

Elektronické ultrazvukové odpuzovače myší a hlodavců Vám ochrání Váš byt, dům, chatu, chalupu nebo automobil před nezvanými hosty jako jsou myši, hlodavci, krysy a kuny. Nabízíme jen osvědčené elektronické ODPUZOVAČE-PLAŠIČE MYŠÍ, POTKANŮ, KRYS A KUN. Odpuzovače kun a hlodavců skladem. COMPASS, Vapol, ACTIVER a dalších.


V našem uceleném sortimentu naleznete také pachové odpuzovače a další kvalitní výrobce, např. Plašič hlodavců, myší OdM Formats Regulací zvuku a sada baterií.

Plašič a odháněč hlodavců FormatOdM Akustický s regulací zvuku k plašení a odpuzení myší, kun, potkanů. Baterie RVarta SuperLife 6ks součástí odpuzovače. Tyto tóny jsou pro kuny a. Jak se zbavit hlodavců ? Uklízejte zbytky potravin. Základním preventivním opatřením je udržovat ve svém příbytku pořádek.


Dodáváme unikátní pulzní ultrazvukové odpuzovače - plašiče kun, lasiček a hlodavců pro automobily, hospodářské objekty, půdy i pro venkovní použití. Sada Deramax-Profi-Trio obsahuje 3ks ultrazvukových odpuzovačů kun a hlodavců Deramax-Profi, 3ks prodlužovacích kablíků o délce metrů a napájecí. Máte zájem pořídit plašič či odpuzovač hlodavců ?

Inspirujte se na našich stránkách. Fotografie, návody, vysvětlení funkčnosti plašičů a mnoho. Využití odpuzovače‐plašiče Deramax‐Auto Deramax‐Auto je odpuzovač hlodavců a kun pro automobily, zemědělské stroje, karavany, lodě apod. Ultrazvukové odpuzovače a plašiče škůdců. Přístroj generuje silné ultrazvukové pulzy specifického tvaru, které jsou pro drobné hlodavce a kuny velmi nepříjemné, takže po krátkém čase prostor auta opouští.


Při umístění odpuzovače do motorového prostoru auta se odpuzovač instaluje „napevno“ pomocí montážních pacek (přírub), vestavěných na krytu odpuzovače. Tato plašička kun a hlodavců do auta je odolná vůči vlhkosti, nicméně odpuzovač je nutné chránit před přímým vlivem stékající, či tryskající vody. Rádi Vám poradíme při výběru toho správnéhé elektronického odpuzovače, aby KOČKY, psi, myši, kuny a hlodavci neobtěžovali Váš dům nebo zahradu.


Je tedy možné jej využít jako odpuzovač-plašič myší, potkanů, krys, kun a lasiček. Princip odpuzovače spočívá ve vysílání přerušovaných krátkodobých signálů, které slyší jen zvěř a člověk ne. Vás upozornili na změnu otevírací doby, kdy po celé letní prázdniny budeme mít otevřeno pouze do 15h. Deramax Profi nabízí osvědčený způsob, jak se zbavit myší, potkanů, krys, kun a lasiček. Lidským uchem neslyšitelný chod odpuzovače hmyzu a hlodavců nenaruší Váš spánek a jeho výkon neškodí člověku ani domácím zvířatům.


Prezrite si Sprej proti kunám 200ml. Alternativy KEMO odpuzovač kun a hlodavců. Máte problém s obtěžujícími hlodavci a jinou zvěří? Právě pro vás jsou vhodné odpuzovače hlodavců. Nakupujte již dnes a budete mít o problémech!


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Instalace odpuzovače -plašiče kun a hlodavců spočívá jen v jeho umístění do prostoru určeného k ochraně a připojení napájecího zdroje, jinak pracuje zcela automaticky a není nutné žádné nastavování. Nejmodernější ultrazvukový repelent je ekologický, protože není třeba již používat chemické prostředky nadměrně zatěžující životní prostředí.


Instalace a rozsah účinnosti odpuzovače ‐plašiče Deramax‐Profi: Instalace odpuzovače ‐plašiče kun a hlodavců spočívá jen v jeho umístění do prostoru určeného k ochraně a připojení napájecího zdroje, jinak pracuje zcela automaticky a není nutné žádné nastavování. Rozsah účinnosti tohoto odpuzovače ‐plašiče kun a hlodavců , je při použití ve vnitřních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky