čtvrtek 20. dubna 2017

Ocelové ohniště

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Toto ohniště je ideálním doplňkem na Vaší zahradu, předzahrádku nebo jako společník pro Vaše pikniky či dovolenou. Součástí ohniště je ocelový grilovací rošt, který perfektně zapadne do konstrukce a připraví jedinečný zážitek z grilování Vám, rodině a přátelům.


Ohniště se skládá ze laserem vyřezávaných dílů, které do sebe perfektně zapadají a spojovací šrouby dotvářejí moderní design.

Sestavení nebo rozložení ohniště ve dvou lidech Vám nezabere více jak minut. Chytrý nákup nábytku a dekorací. Vybírejte z 1produktů v kategorii ohniště.


Zahradní ohniště pro bezpečné použití v zahradě nebo na terase. Přenosné ocelové ohniště s roštěm pro grilování. Ohniště dekorativní - klasické koše na oheň nebo kovová (plechová) ohniště nižších hmotností určené pro občasné zapálení ohně.


Multifunkční ohniště - často navíc opatřená roštem či grilovací mřížkou, vybavená také např. Ocelové venkovní otevřené ohniště na stojných nohách.

Se 2-mi úchopy po stranách a drenážním otvorem uprostřed. Fotografie venkovních ohnišť z kamene i moderních kovových přenosných ohnišť. Na InHaus jsou všechna ohniště prodávaná v ČR. Pokud jste milovníky táboráků a chcete si užít atmosféru otevřeného ohně na zahradě stylově, jsou pro vás tou správnou volbou zahradní ohniště.


Ocelové ohniště které můžete přemisťovat na vaší zahradě nebo terase a nezanechá za sebou nepořádek. Ohniště I po čase si vzpomenete, jak jste seděli na zahradě v kruhu svých blízkých u teplého ohně a vzduchem se linula vůně grilované dobroty. Na ohništi pro otevřený oheň je nejdůležitější kvalita plechu, proto v Superdiskontu najdete jen ta nejkvalitnější ohniště, která vydrží dlohá léta.


Nabízíme přenosné ohniště různých variant. Designové a funkční ohniště je nejen skvělým zdrojem tepla, ale i výbornou alternativou k oblíbeným grilům. Ocelové zahradní ohniště Foscot Když slunce zapadne a teplo vystřídá chla ohřejete se u ohýnku ze zahradního ocelového ohniště Foscot, které je pojmenováno po krásné vesničce na okraji Cotswolds v údolí Evenlode v Anglii. Určitě ohniště nestavíme tam, kde by mohly jiskry cokoli zapálit a po uhašení je dobré přikrýt ohniště poklopem, aby silnější vítr uhlíky nerozdmýchal a neroznesl včetně jisker.


Nad terénem vyzděné ohniště se pak může stát například trvalou součástí terasy, stejně jako tomu bývá u krbu s grilem či udírnou. V horní části je odnímatelný grilovací rošt. Snadno přenosné ocelové ohniště s možností opékání či grilování. Stane se skvělým zdrojem tepla, světla i romantiky pro vaši zahradu v letních měsících.


Výborná alternativa k oblíbeným grilům.

V současné době jsou oblíbená přenosná ohniště většinou kovová. Hodí se především na menší víceúčelové zahrady. Ohniště jednoduše odnesete a druhý den máte trávník volný na zábavu. Toto ocelové ohniště je ideálním doplňkem pro Vaši zahradu. Mani ocelové ohniště černé Exterio Stylové ocelové ohniště Mani je ideální pro příjemné posezení s přáteli na každé verandě, terase nebo v zahradě.


Prodám nové ocelové ohniště Brenton. Ohniště vlivem povětrnosti koroduje zejména z vnější strany. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější. Venkovní ocelové ohniště – Skladem.


Jedná se o masivní konstrukci, kterou lze využít nejen jako ohniště, ale i jako gril na uhlí (rošt je součástí balení). Blumfeldt ocelové ohniště je výrazným dekorativním prvkem i bez ohně na zahradě, dvoře či terase. Ohniště je kompletně zhotoveno z oceli, postavené na nohách, které jsou spojeny elegantním kovovým pletivem.


Brunýrované kovové části dodávají ohnisku rustikální šarm litinového železa. Kovová přenosná ohniště na zahradu jsou bezpečná, praktická a vykouzlíte s nimi stejné dobroty jako s grilem. Vyberte si z desítek produktů to nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky