středa 19. dubna 2017

Úprava zahrady

Poskytujeme komplexní služby v zahradní architektuře od projektu až po samotnou realizaci zahrady. Zajišťujeme terenní úpravy, usazování kamenů, drobné dokončovací stavby, ploty, pokládku zámkové dlažby, návrh a instalaci osvětlení, automatické závlahové systémy a pokládku travních koberců. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Na prvú konzultáciu ohľadne novej záhrady je vždy dobré mať v bodoch pripravené, čo sa vám páči a čo by ste chceli mať na záhrade.


Teplé jarné a onedlho aj letné dni nám prinášajú skvelú príležitosť vychutnávať si čerstvý vzduch v objatí našej záhrady.

Plánování zahrady je důležitý proces. Zahrada by měla sloužit celé rodině, každý by si v ní měl najít své místo - například děti svůj dětský koutek, domácí mazlíček svoji devastační zónu, otec rybář okrasné jezírko apod. Pergola ve svahu zahrady. Tato poptávka zákazníka na úpravu svažitého pozemku zahrady byla pro nás doslova výzvou.


This feature is not available right now. Rozmer a povrchová úprava je navrhnutá podľa požiadaviek zákazníka ale predovšetkým musí svojím tvarom a povrchovou úpravou zapadnúť k architektúre domu a záhrady. Pre lepší celkový efekt v nočných hodinách je ideálne do vodného prvku nainštalovať aj osvetlenie.


V prípade záujmu o vodnú stenu nás neváhajte kontaktovať.

Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Jednotlivé zahradní projekty jsou podrobně popsané krok za krokeopěrné a ochranné zdi, schody, cesty a úprava terénu, dlažba, místa k posezení, ploty a živé ploty, předzahrádka, přístřešky pro auta, pergoly, jezírka, osvětlení a mnoho dalšího. První konzultace a návrh zahrady v případě realizace naší firmu jsou zcela zdarma. Zajistíme rostliny i další potřebný materiál.


Naši práci a ukončené projekty si můžete prohlédnout v kategorii fotogalerie zahrad. Prozkoumejte nástěnku „ uprava zahrady “ uživatele Dáša Simandlová na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Zahradní design. Svahové tvarovky (nazývané také kruhové svahovky) nejsou v zahradě nebo na terase jen dekorativní záležitostí, ale vytváří skutečné zahradní krajiny s výškami i hloubkami. Zbývá jen úprava zahrady - srovnání terénu a položení zahradních obrubníků, které… Vyčištění malé zahrady Praha I malá zahrádka může zarůst k nepoznání.


Vytváříme tak originální autorské zahrady , kde jsme schopni uplatnit rozmanité zahradní styly a témata. Naší předností je estetické cítění, odborná kvalifikace a technická vybavenost. Návrh a realizace zahrady od architekta.


Náš zahradní architekt je součástí vaší realizace, koordinuje práce a dohlíží na přesné dodržení návrhu. Skákací hrady na akce i vaše zahrady ! Zábavné odpoledne nebo jinou slavnost? Hledáte atrakci na dětský tábor či firemní.


V mnoha případech se jedná o rekonstrukci zahrady jen několik let po výsadbě.

Staňte se zahradními architekty. Knihy z Grady s tipy pro celkové rekonstrukce zahrady i pro malé úpravy za pár korun. Vybírejte i ve formě e-books. Soutěž Hrad Křivoklát měl odedávna várečné právo a chmel k vaření piva se pěstoval přímo pod hradem.


Realizace zahrady naší firmou bude provedena rychle a efektivně s ohledem na Vaše časové požadavky. Zahrady - realizace, návrhy, osázení teras, úpravy zeleně. Návrhy a realizace okrasných zahrad vašich rodinných domů.


Jar už klope na dvere a preto nastal čas nazbierať inšpiráciu na tie najkrajšie farebné črepníky, ktorými privítate krásne slnečné počasie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky