úterý 25. dubna 2017

Bazenove tablety

Triplex tablety pro desinfekci bazénové vody ,známe také pod názvy jako Chlor Trio nebo Kombi tablety. Balení vhodné na celou sezónu pro malé bazény kolem 5m3. Nejlevnější bazénové vícesložkové tablety. Cl svojím komplexným účinkom zaisťuje odstránenie baktérií, virusov a ďalších nebezpečných mikroorganizmov z bazénovej vody,.


Multifunkční tablety do bazénu 4vMAXI 200g balení kg pro trvale čistou vodu v bazénu. Pomalu rozpustné multifunkční tablety 4vobsahují chlor pro. Chlorové tablety pro udržení optimální koncentrace aktivního chloru v bazénové vodě.


Jde o základní typ chlorových tablet do bazénu bazénové chemie PWS. Tento druh bazénové chemie se postará o dezinfekci vaší bazénové vody, stabilizuje hodnoty chlory a pH, nečistoty, které jsou obsaženy ve vašem bazéně, vyvločkuje a navíc také eliminuje tvorbu řas v bazénu, takže je voda průzračně čistá nejen na první pohled. Manipulace s nimi je navíc tak jednoduchá.


Clean Pool Bazénové chlor maxi tablety kg. Komplexon SPA je moderní čtyř-funkční přípravek pro ošetření vody ve SPA a vířivých vanách. Tento přípravek působí jako desinfekční látka a obsahuje složky, které stabilizují. V naší nabídce najdete kromě jiného i praktické chlorové tablety , které uvolňují chlor do bazénu postupně. Složení - Chlor, algici vločkovač, stabilizátor pH.


Balení obsahuje kusů 200g tablet pro údržbu bazénu. Tablety nevhazujte přímo do bazénu, k dávkování používejte plovák, nebo poloautomatický bazénový dávkovač. Před aplikací multifunkčních tablet do bazénu je vhodné upravit pH v rozsahu - 4. Dávkování: multifunkční tableta pro 20m vody jednou týdně. Více funkční tablety mají navíc složky pro stabilizaci chloru, případně stabilizátor tvrdosti vody v bazénu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme i kyslíkové tablety a široký sortiment. Tablety se umisťují do dávkovače, kde se pomalu rozpouštějí a zajišťují po několik dní ošetření bazénové vody. V balení je chlorových tablet!


Dáváte dohromady příslušenství, pro váš bazén? Pak rozhodně nevynechejte plovák na chlorové tablety. Rychle a levně jej seženete na Probazen. Pod názvem Multi tablety 5vse skrývá špičkový tabletový přípravek pro úpravu bazénové vody.


Tablety do bazénu jsou pomalu rozpustné a poskytují nejjednodušší způsob údržby bazénové vody. Při správném výběru Vám zajistí stoprocentní výsledek. Azuro OXI tablety Mini, kg Přípravek se používá pro komplexní průběžné ošetřování vody v nafukovacích bazénech a vířivkách v. Přehled nejprodávanější chemie pro dezinfekci bazénu - chlorové a multifunkční tablety. Můžete srovnat všechny typy kombi tablet - mini 20g, maxi 200g, zákla.


Chlor Kombi tablety - použití: Vhodné pro průběžné, dlouhodobé a komplexní ošetřování bazénové vody, zahrnující desinfekci chlorováním, vyvločkování nečistot a zabránění růstu řas. Ako dávkovať tablety do bazéna. Na dávkovanie 2gramových tabliet je možné použiť klasické plaváky, ktoré majú v spodnej časti otočný krúžok. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Muntifunkční tablety s účinky vodu dezinfikují, ničí a sedimentují řasy, ničí baktérie, vičí viry, ničí houbové kultury, flokulují, koagulují nečistoty, snižují pH, stabilizují chlor a působí preventivně proti vápenatým usazeninám. Výber z od výrobcov bazénovej chémie. Nadzemné a zapustené bazény pre vonkajšie použitie na záhradu ale aj v interiéri.


Bazény dodávame od overeného nemeckého výrobcu bazénov a bazénových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky