úterý 18. dubna 2017

Posuvná vrata samonosná

Rám a sloup brány pro vjezd 0m, celk. Samonosná posuvná brána s pohonem NICE RD400. DON CARLO garage design 9views.


Tím není nutné tolik řešit provoz v zimních podmínkách, při sklonu povrchu a terénních nerovnostech. Tato brána je nesena pojezdovými koly, takže nedochází ke styku brány se zemí, čímž odpadají jakékoli problémy s čistotou průjezdu (prach, listí, namrzlý a uježděný sníh).

ROBO 500KCE,fotočlánky BF,výstražný majk GUARpřijímač Marantec Digital - komunikace s DO pro garážová vrata. Rám brány,branky i plotových polí vč. Klíčový spínač pod omítku. Díky tomuto malému základu a bezúdržbovosti systému má posuvná nesená brána obrovskou výhodu v samotném provozu.


Možnost sjednocení výplně brány se stávajícím plotem. Bez vodícího a dojezdového sloupku. Nesená brána s moderním motivem výplně.


Garážová vrata , plotové brány a další produkty a služby, které našim zákazníkům poskytujeme jsou vždy v prvotřídní kvalitě.

Vysoká kvalita našich produktů však je pouze jeden z více aspektů, na které se při dodávkách zaměřujeme. Teleskopická posuvná brána od návrhu po realizaci, nezávazné poradenství. Více než let zkušeností v oboru.


Vyrobíme teleskopickou bránu s kvalitním. Námi vyráběná vrata a brány uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a to jak z hlediska kvality provedení, tak i svým designem a použitými materiály. Místo venkovních zařízení, která bývají často ukradena a hyzdí ohrazení, se vyplatí objednat vrata s integrovaným automatem. Sloupek chrání mechanismus před vlivy počasí. V případě přerušení proudu lze jednoduše odblokovat automat a otevřít vrata ručně.


Výroba, prodej a montáž - vjezdové brány, garážová vrata , samonosná brána, kovové ploty, pojezdová brána, posuvná brána - Praha, Kladno, Beroun, Slaný. Vrata KRUŽÍK PLUS (tažné pružiny) s panely - lamela hladká,drážka a hladký (flat), všechny barvy RAL (kromě matalických barev) a všechny motivy DURA PRINT STANDAR nadpraží min. Vypracujeme Vám ZDARMA návrh řešení i cenovou nabídk u, kontaktujte nás ZDE! Standardní posuvné brány mohou být samonosné či pojezdové. Křídlová brána tahokov Třebíč.


Reference vznikla z poptávky: Vjezdová posuvná samonosná brána s pohony na dálková ovládání a branka - výroba a montáž včetně betonového základu. Posuvná vrata dřevěná výplň Konice. Keďže samonosná brána je nesená nad zemou, približuje sa k pojmu bezúdržbová najviac zo všetkých variantov brán.


Na odsunutie však potrebuje zhruba 5-násobok svojej celkovej dĺžky.

Z tohoto důvodu nelze namontovat posuvná brána na pozemek, který má po stranách průjezdu příliš malý prostor. Praktické příručky pro projektanty, technické listy, certifikáty, atd. TRIDO vyrábí posuvná vrata přímo na míru z komponentů shodných s průmyslovými vraty, určenými pro vysoké provozní zatížení. Konstrukce a povrchová úprava zajišťují vysokou provozní spolehlivost a dlouhou životnost.


Tu garantujeme až 10letou zárukou. Získejte technický návrh řešení zdarma. Specializujeme se na vjezdové brány a garážová vrata (výroba, prodej, montáž). V naší nabídce najdete garážová vrata a vjezdové brány různých typů (pojezdové brány, samonosné brány, posuvné brány, sekční garážová vrata , výklopná vrata aj), ale i např. Hliníkové samonosné brány jsou žádaným artiklem na našem trhu a to.


Komplet za samonosna vrata KIT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky