pondělí 24. dubna 2017

Vířivka do vany

Značná různorodost se nabízí například v oblasti tvarů. Kromě van klasických tvarů existuje i vířivka kulatá, oválná, hranatá, rohová apod. Jedním ze Sekyrkových vynálezů je vířivka do vany ! Díky tomu víme, jak vířivé vany navrhnout , aby byly nejen pohodlné, ale i bezporuchové, ekologické a extrémně odolné.


Na první místě je pro nás vaše pohodlí, bezpečnost našich pracovníků při výrobě a vaše při úžívání, precizní zpracování, zdravotní nezávadnost a důkladná výstupní kontrola.

Nabízíme vířivky do domu, bytu, na terasu, na zahradu i do veřejných provozů a lázeňských či hotelových wellness. Komplentě vyrobená v ČR firmou IDOL SPAS. Komerční a profesionální vířivé vany do interiéru i na zahradu. Zapuštěná vířivka do země docílí snadného a přirozeného stupu do vody. V naší nabídce jsou k dostání vestavné vířivé vany v zajímavém designu, které se staly velmi oblíbenou a módní záležitostí.


Pořiďte si tuto vířivku, která lahodí oku a užijte se dostatečný relax a uvolnění po náročném dni. Vířivka funguje i na klasickou zasuvku 220V. Levnější než vířivka je masážní podložka do vany Masážní podložka do vany řadě lidí uspokojila sen o vířivce.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.


Tekapo D-TEDELIGHT Mobilní nafukovací vířivka MSpa Tekapo D-TEpro osob. Hodí se Vám tento praktický. Venkovní vířivky pro celoroční použití. Tuto vířivku lze instalovat také do. Nabízí hydromasážní vany , vířivky, vířivé vany a vířivé bazény nejlepší kvality.


V rámci vstupu značky Wellis do ČR máte právě nyní možnost nakoupit nejen vířivky, hydromasážní a vířivé vany za neuvěřitelné ceny. Pro kvalitní odpočinek ve vířivce nemusíte chodit do wellness centra. Vyberte si vlastní mobilní vířivku z řady MSpa a užívejte si perličkovou masáž u. Vířivé vany si u nás můžete vybrat opravdu na míru Vašim požadavkům a potřebám. Neplatí pravidlo, že luxusní vířivka musí být velká. U nás najdete i vířivky pro - osoby v tom nejlepším provedení.


Relaxační perličková podložka do vany , jejíž součástí je dálkové ovládání, o rozměru 120×cm.

Tato bublinková masáž do vody je vyrobena z příjemného měkkého materiálu, s možností nastavení stupňů. Je jen na vás, zda si vyberete vířivku pro romantické posezení ve dvou nebo pro více osob. Zaujme vás venkovní vířivka , vestavná vířivka nebo Swim Spa ? Koupel perličková do vany MBH Medisana. Má patentovaný čtvercový tvar, který bezvadně padne na jakoukoli terasu, zahradu, do rohu nebo ke stěně.


Tato mobilní vířivá vana pojme až šest dospělých osob zároveň! Je vybavena 1vzduchovými tryskami a samozřejmě i účinným ohřevem vody. Právě tady si nejlépe dopřejete zasloužený odpočinek a vaše tělo načerpá novou energii. Nafukovací mobilní vířivka HANSCRAFT MSpa LUXURY EXOTIC P-EXNafukovací vířivka Hanscraft.


Ideálním řešením jsou mobilní vířivé vany! Vhodné jsou pro vnitřní i venkovní umístění. Nejlevnější čtvercová vířivka na trhu.


Jedná se o designovou kompaktní vířivku, kterou lze díky jejímu tvaru vhodně umístit do jakéhokoliv rohu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky