středa 2. srpna 2017

Aquapark olešná vstupné

Entdecken Sie den einzigartigen Schreinerhof - Ihr Hotel für die ganze Familie! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Letní aquapark Olešná V horkém létě jsme zamířili směr Frýdek-Místek, kde se Nad přehradou nachází aquapark Olešná. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Aqupark malý a nedostatečný a rovněž stánků s občerstvením je zde málo. Okolí je hezké, výhled na Beskydy, přehrada Olešná.

Počas Wellness večera je AQUAPARK aj SAI Wellness TICHÁ a BEZPLAVKOVÁ zóna, vstup od rokov Posledný vstup je možný o 22:hod. Krytý i venkovní aquapark , přírodní jezero. Stánky s občerstvením, restaurace, WC, sprchy na pláži.


Travnatá pláž, mírně klesající břeh. Z mnoha atrakcí můžeme představit divokou řeku , tobogán s videoprojekcí , proudový kanál nebo dětský koutek pro nejmenší. Jednorázový zlevněný vstup pro rodinu do Letního aquaparku Olešná. Vstupenku následně vytiskněte. Při vstupu použijte vstup označený: e-ticket.


Návštěvníci si mohou sportovní náčiní zapůjčit v aquaparku.

Pro děti je připraven dětský koutek s houpačkami a pískovištěm. Občerstvení zajišťují čtyři stánky s rychlým občerstvením, bar s míchanými koktejly a jedna pergola s občerstvením a posezením. Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice.


Nabídka je platná do 30. Jedná se o areál s letní venkovní i krytou, tedy zastřešenou částí, takže je v provozu celoročně. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.


Krytý aquapark Olešná oslaví v listopadu 10. Poslední listopadový víkend se tak mohou návštěvníci těšit na řadu doprovodných akcí. Za celodenní vstupné zaplatí dospělý 1korun, zvýhodněné vstupné je o třicet korun levnější.


Ceník je tu skutečně mimořádně příjemný. Rodinné vstupné na celý den pro dva rodiče a dvě děti činí 3Kč. Celkový počet slevových kódů je omezen. Maximální počet čerpání je ks pro telefonní číslo.


Contact Us Do you want to share with us your ideas , suggestions ? We appreciate every incentive to improve our services. Auf drei Meter langen Schwimmbahnen können Schwimmer ihre Bahnen ziehen und von Startblöcken ins erfrischende Nass starten. An der Längsseite stürzt ein großer Wasserfall ins Becken.

Celodenní základní vstupné tak činí korun na osobu. Přehradní nádrž na říčce Olešná je využívaná k rybolovu, jachtingu i koupání. Jsou zde tobogány, skluzavky, sprchy, výřivka i příboj. Stánků s jídlem a pitím je zde dostatek a lze navštívit.


Zájezdy a organizované skupiny nad platících osob mají skupinovou slevu ve výši z celkové částky. Nelze kombinovat s jinými slevami. Jinou možností je zaplatit vstupné do sauny, ze které pak mohou do bazénů zdarma.


Venku však může být až patnáct set lidí najednou. Kapacitu chceme sledovat a při komplikacích ji upravit,“ popsal Přikryl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky