čtvrtek 31. srpna 2017

Elektronický odpuzovač hmyzu

Výkonný elektronický odpuzovač hmyzu pracuje na principu vysokofrekvenčního tónu, který je hmyzu nepříjemný. Neobsahuje žádné chemikálie. Lze použít na zahradě či půdě proti kunám, kočkám, liškám, psům, zajícům aj. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu.


Sprejový odpuzovač hmyzu.

Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku. Vyhubí šváby, mravence, pavouky, rybenky a jiné nezvané návštěvníky. Zatočí také s mouchami, vosami apod.


Kovová mřížka okamžitě zneškodní komáry, moly mouchy a další. Za šera a přes noc je to obrovské lákadlo na všechnu otravnou poletavou havěť a my máme klid. GLapač hmyzu Bubble najde využití v nemocnicích, restauracích, kavárnách, kancelářích a samozřejmě v domácnostech.


Ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů, kun a hmyzu - Velmi silný odpuzovač se dvěma reproduktory. Napájecí adaptér v ceně 2Kč ZDARMA. Snadná montáž díky systému Easy-on.

Poznáte ten nepríjemný zvuk komárov? So zariadením GoAway nažho čoskoro zabudnete a tiež sa zbavite iného hmyzu a hlodavcov vo vašej domácnosti. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 13.


Odpuzovače zvířat a hmyzu. Kč 40Kč bez DPH 49Kč 40Kč bez DPH skladem ks ks. Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně. Spotřeba energie pouze 5W. Připojení lapače probíhá skrze žárovkovou objímku E27.


Elektrický lapač hmyzu IK-03. Vyrobený z odolného plastu. Poslať priateľovi Porovnať tovary tlačiť. Obrazec DPS a osazený obrazec (obojí ze strany součástek). Zde si můžete stáhnout obrazec ve verzi PDF pro tisk a také soubory pro Eagle.


Za zaslání obrazců a souborů děkuji Jirkovi. Jednoduchý vyhledávač zboží. Porovnání produktů podle parametrů, srovnání cen z tisíců online obchodů. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Pohlcovač hmyzu Alecto BC-je ideální do Vaší domácnosti a hlavně do dětského pokoje.

Prodej, dovoz domácí elektroniky, hubičů a odpuzovačů hmyzu , velkoobcho eshop. Mrtvá těla hmyzu padají do sběrné nádoby, která lze vyjmout a vyčistit. Tento způsob hubení hmyzu je hygienický a účinný. Jak už bylo řečeno, je vhodný především do provozoven, jako jsou restaurace, kuchyně, jídelny, výrobní haly nebo zemědělské objekty.


Vhodné pro odpuzování komárů při otevřeném okně. Díky ultrazvuku, který vydává spolehlivě odpudí veškeré hlodavce nebo. Na odpuzovač hmyzu a hlodavců poskytujeme záruku měsíců. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Malý ultrazvukový pomocník vás ochrání před komářím štípnutím v ložnici nebo v obývacím pokoji.


Stačí zasunout do zásuvky a vibrace působí až do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky