čtvrtek 24. srpna 2017

Plechový sklad

Na naše levné plechové zahradní domky lze bez problému montovat okna, zámek na klíč nebo jiná vylepšení dle přání zákazníka. Garáže a sklady levně včetně dopravy a montáže zdarma. U nás se nesetkáte s dalšími skrytými poplatky! Naše garáž za férovou cenu! Nabízíme použitý plechový sklad.


Montované sklady , které Vám namontujeme do jednoho dne za skvělou cenu využijete k levnému a bezpečnému skladování všech produktů, materiálů atd.

V naší nabídce jsou i jednoduché. Na naše lacné plechové záhradné domčeky možno bez problému montovať okná, dať zámok na kľúč alebo urobiť iné vylepšenia podľa priania zákazníka. A díky jednoduchému systému je takovýto sklad maximálně bezpečný. Dalším typem skladových prostor je montovaná hala. Montované haly dodáváme jako typové prefabrikované sestavy s jednoduchou a rychlou montáží, ale taky atypické haly dle požadavku zákazníka.


Patříte mezi každodenní sportovce, turistické nadšence, milovníky zahrady nebo domácí kutily? Navštivte náš portál GIVE. Predám plechový sklad , stavebnú búdu, plechovú garáž, 16m2.

Vyrobený na Slovensku, zachovalý. Pevná konštrukcia, nie ako plechové z Poľska. C, které nereagují se Zn - konstrukce vychází ze standardního mobilního kontejneru. Ceník: Levné montované haly, montované garáže, montované sklady, skladové obloukové haly, montované hangáry, montované stáje a přístřešky HALMONT. Vnašej ponuke nájdete plechový záhradný domček s pultovou či sedlovou strechou, s náterom, vo farbe dreva, alebo pozinkované.


Nabídka a registrace pro Výrobci a. Poprosím komunikovať len telefonicky. Ulla Popken 95-Kč Sleva Štítky Bydlení Inspirace Fotogalerie plechové garáže plechový sklad zahradní stavba. Domček na náradie poskytuje nie len ochranu proti vetru či poveternostným vplyvom, ale aj proti nečistotám, prachu a krádeži. Ideální jako stavební buňka, zahradní skla nebo jako prodejní prostor živnostníka.


Plechový záhradný domček GGAH 706. Kvalita za výborné ceny! Velký výběr domků,garáží,kotců na našich webových stránkách včetně konfigurátorů!


Jsme výrobce s letou tradicí na trhu! Vyrábíme plechové garáže,kotce pro psy,garážová vrata,plechové sklady a haly. Prodej armádních přebytků, vojenské výstroje, originál i repro militárií a zboží pro outdoor aktivity. Sklad do šíře 5m za cenu od 5.

Cena zahrnuje: konstrukce ocelová opatřena základním nátěrem vnitřní opláštění OSB desky 18mm – podlaha vchodové dveře plastové bílé 1ks dřevěný rošt pro uchycení venkovního opláš. Lehké ocelové konstrukce, vrata, zahradní domky, sklady, řadové garáže, kotce pro psy. Foto - lacný plechový záhradný domček menší.


Zaoberáme sa predajom lesnej, záhradnej, komunálnej techniky, ručného náradia a predajom, montážou a servisom bazénov a bazénového príslušenstva. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Prosím volať, na SMS nereagujem,v prípade dobierky poštovné 6€ splatné vopred na účet, inzerát platí do zmazania. Zahradní domek Duramax TITAN ECO mzelený.


Oblíbené inzeráty Moje inzeráty Přidat inzerát. Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do: Kč. Zděná část vytápěná plynovým kotlem s rozvodem ústředního topení má plochu 4m nevytápěný plechový sklad má plochu 1m2. Využitelná výška je m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky