úterý 29. srpna 2017

Obrubník plastový

Kotvící skoby aplikujte cca. Plastový obrubník pro tzv. Tento plastový obrubník nabízíme ve výšce 4 a mm. Pro fixaci zatravňovací tvárnice je nutné si dokoupit hřeby plastové. Při zakoupení kusů obrubníku od jedné délky a barvy.


Zahradní skrytý obrubník.

Skladem - expedice do hodin. Neviditelný plastový obrubník výška mm délka m. Trávníkový, plastový „ztracený“ obrubník. Jedná se o originální oddělovač, který zabraňuje nežádoucímu rozrůstání trávníku do chodníků, záhonů, skalek nebo květin.


Taktéž brání propadání mulčovací kůry do trávníku. Je vhodný k oddělení, resp. Délka obrubníku je jeden metr.


V konstrukční části obrubníku je možno vést jednoduchou zahradní elektroinstalaci případně vodoinstalaci. Kvalitní plastový obrubník pro oddělení trávníku od záhonů, lze předělat na skrytý zavlažovací systém, délka návinu m, černá.

Pre správnu fixáciu obrubníka je nutné si dokúpiť buď klince plastové alebo klince kovové. Vonkajšia dlažba) Hodnotenie produktu:. Scherkopf Philips von Top Online-Shops.


Vergleichen und echt sparen. Kostenloser Versand verfügbar. Zariaďujete si domácnosť, alebo hľadáte niečo pre Vašu záhradu či dielňu?


U nás nájdete užitočné, kvalitné a štýlové veci pre Váš domov. Kvalitný záhradný plastový obrubník gardenBORDER GBurčený na oddelenie trávnika od kamenného násy. Obrubník gardenBORDER PROFI GB50.


Po ukotvení se dosype plastový obrubník zeminou do požadované výšky. Venkovní dlažba) Hodnocení produktu:. Výroba a prodej dopravních značek, značení, příslušenství atd. Odborná instalace, servisní podpora. Kovové kotvící hřeby - balení Ks.


Riesenauswahl an Markenqualität. Je také vybaven čelními zámky. Termín dodání, podle možností výroby, běžně v rozmezí 2-týdnů, v sezoně až týdnů. Milý zákazníku, nyni pro Vás máme obrubníky v akci!


Jsou ve stejném provedení, ale s robustnějšími stěnami a zámky a integrovaným žlábkem.

Umožňuje ľahko od seba oddeliť dva rôzne povrchy ako je tráva a dlažba, kamienky atď. Snadno jej zformujete do požadovaného tvaru. Samotná instalace obrubníku je velice jednoduchá a zvládne ji opravdu každý.


Nejprve zkypřete zeminu, popřípadě ji zavlažte. Cena za kartón spolu : bm obrubník ,ks kotvy. Cestičky nevyžadujú údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky