čtvrtek 24. srpna 2017

Privátní vířivka liberec

Vířivka se nacházejí ve společném prostoru se saunou a lze ji využívat. Výjimkou je privátní reservace. Prostory wellnessu bývají využívány i pro privátní účely, jednak firmami nebo příchozími.


V této době je vstup do sauny omezen. Privátní wellness Penzion U Muzea Liberec Letní wellness Během letních prázdnin od 1.

Voda je skvělým rehabilitačním prostředkem. Ponořením se do vířivé vany si dopřejete nejen komfort, ale i kvalitnější životní styl. Masážní trysky zaručují prokrvení namáhaných svalů celého těla.


Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i. V plzeňském wellness je pro vás připraven relaxační balíček. Děti mají nárok na slevu na vstup do wellness (sauny, vířivka ).

Příjemné okamžiky relaxace můžete strávit v luxusně rekonstruovaných klenutých prostorách, kde na vás čeká finská sauna, vířivka s chromoterapií, infrakabina. K odpočinku slouží na míru vestavěná lavice nebo posezení u stolu s občerstvením. Ušetříte tak čas i peníze.


K dispozici privátní vířivka a privátní sauna dle vašeho výběru privátní zóny. Náš proškolený personál Vám bude plně k dispozici. Těšíme se na vaší návštěvu, Váš privátní Wellness team Wellness Ďáblice.


Pro dokonalý relax je také připravena vířivka Whirlpool značky Caretta s teplotou vody °C. Objednat se můžete na tel. V ceně všech služeb je již započítané zapůjčení čisté osušky a prostěradla pro každého návštěvníka. Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z nejlepších způsobů, jak strávit hezké chvilky s partnerem či partnerkou. Sauna Soukromá sauna, jejímž přínosem je obnova tělesného i duševního stavu po celodenním stresu.


Privátní vířivka až pro čtyři osoby nabízí dokonalý odpočinek a relax pro Vás a Vašeho partnera. Upevněte si Vaše zdraví v naší privátní finské sauně, kde teplota dosahuje až 1C. Privátní komplex Relax Club nabízí jedinečnou možnost zarezervovat si pro sebe a své přátele či partnerku krásnou vířivku, saunu, relaxační místnost a další. To vše v soukromí pouze pro vás.


Stačí si zarezervovat den a čas a přijít.

Naprosté soukromí a odpočinek spojený s příjemným hýčkáním veškerých Vašich smyslů - to je přesně to, co v našem wellness centru dostanete. Wellness Marjánkav Berouně vám nabízí příjemný relax v bazéně, vířivce, či sauně. Celý prostor si můžete pronajmout, takže vás nebude nikdo rušit. Přínosy infrasauny – privátní sauna a vířivka v Penzionu Recall V Penzionu Recall si můžete vybrat Wellness pokoj, ve kterém máte po celou dobu svého pobytu privátní saunu a vířivku. Před využitím voucheru nutná rezervace na kontaktech centra!


Během rezervace nebude tyto služby využívat nikdo jiný, jde o čistě soukromou blokaci. Nová luxusní vířivka pro DVA na hod. Wellness salon -Blahodárná vířivka , uvolňující masáže, privátní sauna, infrasauna. Přijďte si k nám odpočinout a načerpat energii. PRIVÁTNÍ VÍŘIVKY SUNDANCE SPAS.


Dopřejte si tu nejlepší hydromasáž. O samotě, s rodinou či přáteli. Nechte na své tělo působit desítky masážních. Luxusní privátní wellness pro dvě a více osob na Kolbenovce.


V privátní vířivce si totiž se svým partnerem nebo přáteli užijete absolutní soukromí a intimní chvíle, které vás dokonale sblíží. Provozujeme privátní wellness, kde najdete kli pohodu a soukromí. Součástí našich služeb je i finská sauna, následné ochlazení v dřevěněné ochlazovací vaně či ve sprše se světelným efektem. Možnost ubytování v soukromí.


Největší atrakcí jsou maskoti hokejového týmu bílí tygři, dále pavilóny žiraf, hospodářský pavilón, šelminec, pavilón opů, pavilón tropů a zimoviště plameňáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky