středa 23. srpna 2017

Zahradní kašna

Schnell und sicher online buchen. Kašna velká sestává z 12-ti obvodových dílů, které se lepí při montáži na předem připravený základ a většinou se doplňuje vnějšími nášlapnými deskami. Vnese do každého prostoru jednoznačné kouzlo.


Speciální záležitostí je dodávaný podvodní reflektor se různobarevnými disky v provedení červené, modré, žluté a zelené. Tyto barvy lze měnit ručně před reflektorem LED. Součástí kašny je samozřejmě čerpadlo, které se postará o bezproblémové proudění vody.


Může to být dřevěná zahradní kašna , ale i obyčejná kamenná, někdy i plechová schránka, do které je voda přiváděna z veřejného vodovodu. Kašny také mohou být samostatnými zdroji vody ve spojení s obecní či městskou studnou. Magická kašna s barevným osvětlením.


Všechny fontány i kašny jsou vyrobeny v ČR, jedná se tedy o české zahradní fontány a české zahradní kašny. Zahradní fontány a kašny. Máme pro vás zahradní kašny i fontány.


Vhodné na jakoukoliv zahradu. Je jen na vás jakou si vyberete. Skladem jsou úplně všechny a radost vám tak mohou dělat už za dny od objednávky! Jezírka Voda je přirozenou součástí našeho života. Tak jako bez vody není život, tak bez okrasných, vodních prvků jako zahradní jezírka není dokonalá.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Kašna je vyrobena z polyresinu, který je velmi odolný. Nabídka zahradních kašen je dnes již dostatečně široká a tak se určitě vyplatí věnovat výběru patřičnou pozornost. V ceně dodávaného kompletu je kohout.


Slouží jako doplněk zahradní architektury. Tyto zahradní dekorace z umělého pískovce nabízí kvalitní design za příznivé ceny. Zvláštní věc je dodávaný podvodní reflektor, který je dodáván se barevnými disky: červená, modrá, žlutá a zelená.


Solární závěsná dekorace Buxus. Koš zahradní proutěný Gewas I. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vítejte ve světě designových fontán. Více než 5typů unikátních fontán pro Váš byt či zahradu.


Prodáváme betonovou zahradní kašnu z vymývaného betonu. Odpad je řešen spodním odtokem. Zadní část kohoutku je zakončena závitem.


Máte zahradu, kterou chcete nějak oživit nebo ozvláštnit? Podívejte se k nám do kategorie. Fontány v sobě mají uklidňující kouzlo a proto nejenom vy, ale každá návštěva bude vodní kašnou uchvácena. Jako z kouzelného lesa… Osvětlená fontána v podobě stárnoucího pařezu – jednoduše překrásná na zahradě nebo terase! Přes den působí fontána na.


Koloběh vody, který je poháněn pouze sluneční energií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky