čtvrtek 24. srpna 2017

Sekera fiskars x10

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Die Klinge besteht aus doppelt gehärtetem Stahl. Das Beil wird mit einer Hand gehalten und eignet sich für kleinere Einsätze rund um Haus und Garten. Tolle Angebote bei eBay für fiskars x10.


Kochamy rąbać co popadnie. A dobra siekiera to podstawa. Nová konstrukce topůrka zlepšuje držení a odstraňuje vlhkost díky textuře.

Zajišťuje jistější a bezpečnější úchop během používání. Rukavice pro všestranné použití. Fachredakteurin Franka Bauer - 13. Tato řada nabízí ostré sekery. FISKARS univerzálna sekera S XSekera univerzálna Xpatrí medzi štvrtú generáciu, vhodná pre najrôznejšie použitie.


Vhodná pro stavební truhláře, tesaře, stavebníky a chataře. Využijú ju stolári, tesári, stavebníci aj chatári. Sekera Xmá perfektné vyváženú čepeľ a porisko. Pre bezpečné prenášanie a skladovanie sa sekera dodáva s plastovým puzdrom. Vďaka použitým materiálom na nej výrobca poskytuje záruku rokov.


Sekera vhodná pro stavební truhláře, tesaře, stavebníky a chataře. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního. Fiskars Unkrautstecher zum kleinen Preis bestellen.


Použitelná i jako jednoruční sekera.

Technické parametry: Celková. Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Záruka rokov po registrácii. Skandinavisches Wohndesign. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen!


Využijí ji truhláři, tesaři, stavebníci i chataři. Ideálne pre štiepanie polien s priemerom do cm. Nová geometrie čepele, nové značení topůrka, zakončení s měkkým plastovým povrchem, nové pouzdro. Je to skvělý univerzální nástroj pro většinu úkonů na zahradě a pro menší stavební úkony po celém domě.


Kategorie značky FISKARS. Je v poriadku, že zmeníte názor! Sekera univerzální Xpatří mezi čtvrtou. Môžete zmeniť produkt alebo dostať refundáciu. Nová geometria čepele, nové značenie poriska, zakončenie s mäkkým plastovým povrchom, nové púzdro.


Táto univerzálna sekera FISKARS X-S sa skvele hodí na základné spracovanie dreva a pre väčšinu ďalších potrebných úkonov na záhrade.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky