úterý 29. srpna 2017

Pohon pro dvoukřídlé brány

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Nastavené zpomalení v dojezdech. Jedná se o tradiční řešení pomocí dvoukřídlé brány nebo jednokřídlé brány. Tyto typy bran lze ovládat manuálně nebo pomocí pohonů pro křídlové brány.


Rám brány je osazen na pantech, které jsou instalovány na sloupy, případně nosnou zeď. Sestava pohonů FACTOR CZ dvoukřídlé brány - podzemní, 2ks pohonů 230V vč.

V této kategorii si můžete vybrat pohony pro křídlové brány v lineárním provedení, případně vyzkoušejte podzemní pohony křídlových bran. Pokud váš pohon křídlové brány nefunguje správně, bude třeba opravu nebo kvalifikovaný servis. V této sekci si můžete vybrat kvalitní komponenty a příslušenství pro moderní pohony bran. Nabízíme montáže pohonů, výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány.


U nás jen kvalitní a spolehlivé pohony bran a vrat. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání ). Rozhodli jsme pro dvoukřídlou bránu, budeme tedy potřebovat vhodnou sestavu pro automatizaci dvoukřídlé brány. Sloupky brány budou z jeklového profilu nebo trubky o průměru např.


V této sadě jsou elektromechanické samosvorné pohony Vdc s kloubovým ramenem, povrchově montované. Vhodné jak pro dvoukřídlé brány ,. Naše brány a branky vám dají pocit bezpečí. Vybírat můžete z mnoha variant.


Nejoblíbenější jsou brány na pohon , které vám vyrobíme přímo na míru. Pro Ty, kteří se s námi nechtějí poradit, máme pár. Dvoukřídlé brány s možností montáže el.

Brány vyrábíme i na zakázku, dle Vašich požadavků. Nacházíte se v kategorii pohonů pro otočné křídlové brány. Tyto pohony se dále rozdělují na dvoukřídlé a jednokřídlé pohony bran. Jak zvolit správný pohon pro křídlovou bránu? Volba pohonu není moc složitá, vyžaduje ale odpověď na pár základních otázek: délka a hmotnost brány , šířka sloupků, povětrnostní podmínky, atd.


Výstupní hřídel a kuličková ložiska zabezpečují bráně př. Pohony 230V pro brány max. Montáž pohonů Mhouse WGna vratových křídlech je uvnitř, na vašem pozemku, na který se křídla vrat i otevírají. Kompletní akční set pro pohon na dvoukřídlá vrata.


Dálkové ovládání, vysoká spolehlivost a nízká cena. Specializovaný eshop s garancí technické podpory. Zcela uzavřené, prachotěsné, masívní a bezpečné pohony z nerezové oceli a slitiny.


Vybaveny bezúdržbovým celokovovým planetovým převodem a tichým motorem. Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené. Kvalitní pohon křídlové brány Hörmann. Vyrábíme a montujeme jak brány jednokřídlé, tak dvoukřídlé.


Oba typy jsou vyrobeny z tenkostěnných profilů. Detailní popis produktu. Tento špičkový pohon je vhodný pro automatizaci křídlových bran o šířce jednoho křídla do m, maximální váhy jednoho. Sada obsahuje: - 2x motor - 1x řídící jednotka - 2x ovladač 2-kanálový - 2x fotobuňky - 1x maják - 1x baterie - montážní sada, kabeláž, úchyty Sada pro pohon dvoukřídlé brány s délkou křídla až ma hmotností do 2kg.


AUTOMATICKÉ SAMOSTAVENÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky