středa 23. srpna 2017

Savo pro bazény

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Savo je dostupné v několika různých provedeních, pro bazény však jednoznačně volte základní verzi označenou Savo Original. SAVO Original můžete používat celosezónně jako dezinfekční prostředek pro bazén ošetřovaný chlorovými přípravky. Přípravek zabraňuje množení mikroorganizmů v bazénové. Je určený pro šokovou dezinfekci po napuštění nebo při náhlém.


Bazény SAVO přehledně na jednom místě. Guapex Sada pro velké bazény. Pro první zachlorování bazénu dávkujte 160ml SAVO Original na 3m³ vody.


Dávku nejprve rozmíchejte v 9l vody (např. v kbelíku) a pak vlijte po částech do bazénu.

Profesionální řešení Odstraní drobné nečistoty a zákaly Pro venkovní, vnitřní bazény a vířivky Pro úpravu sladké i slané vody Určeno pro kalnou či mléčnou vodu v bazénu Savo. Savo prichádza na trh s novou radou produktov, ktoré sa postarajú o to, aby bola voda vo vašom bazéne krištáľovo čistá po celú sezónu! SAVO Original likviduje choroboplodné zárodky, bakterie a viry (včetně HIV a HBV), řasy a nižší houby, odstraňuje pachy.


Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Savo Chlorové tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody. Savo Maxi eliminuje růst řas - eliminuje mikroorganismy ve vodě - mikrobiologická kontrola vody - vhodný pro celosezónní použití - pro venkovní i vnitřní bazény - urče. Popis Savo Chlor Šok kg ( bazény ) Chloršok je přípravek ve formě granulátu, který rychle zvýší koncentraci chloru v bazénové vodě.


Použijte po napuštění nebo při náhlém zhoršení kvality bazénové vody. Schau Dir Angebote von ‪Bazeny‬ auf eBay an. Aplikovali jsme Savo pro bazeny i do toho naseho.


Ja by som najradšej vodu vypustila, bazén vyčistila a napustila čistú. Pro čistou a zdravou vodu v bazénu je důležité používat bazénovou chemie. Bazénová voda by měla být vždy čistá a hygienicky nezávadná. Testery se používají k zjištění tvrdosti a pH vody. Ale slyšela jsem, že SAVO se používat nemá.


Podle našeho názoru není. Velké veřejné bazény vedle toho používají ještě s. Pekny den, mame velky problem s vodou. Velké chlorové tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody.

Díky pozvolnému rozpouštění tablety dochází k postupnému uvolňování chloru a voda je tak neustále mikrobiologicky kontrolována. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Snižuje hodnotu pH Zlepšuje fungování ostatní bazénové chemie Určeno pro vodu v bazénu s příliš vysokou hodnotou pH Určeno pro venkovní, vnitřní. Spolehlivě likviduje bakterie, viry, řasy a mikroskopické houby. Prodej pouze osobám starším let.


V naší nabídce najdete široký sortiment bazénové chemie, vysavačů, čerpadel, filtrací, tepelných čerpadel a další příslušenství pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky