středa 23. srpna 2017

Jed na myši granule

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Führender Hersteller von Recyclingmessern und Verschleißteilen für die Industrie.


Prozessoptimiertes arbeiten mit hohen Standzeiten. Jedy na krysy, myši, potkany, krtky, hlodavce, návnady na myši, požerové nástrahy na hlodavce, deratizační prostředky na hubení myší, rodenticidy. Najdete zde veškeré prostředky na likvidaci hlodavců - otrávené zrní, otrávená pšenice, sáčky proti myším.

Granule na hubení hlodavců. Nástraha s velmi účinnou látkou brodifacoum obzvláště proti myším, potkanům, hrabošům a hryzcům v domácnostech a sféře komunálních služeb. Návnada určená na hubení hlodavců, ve formě měkké návnady (polštářky s pastou ve speciální filtrační fólii). Samoobslužné sáčky - jed na potkany a myši který účinkuje na principu ředění krve určený pro profesionální i neprofesionální použití. Prost Lanirat PG granule k hubení potkanů, krys, myšic a myší dom.


Bros Past na myši dřevěná Kč. Nástraha na hlodavce se používá v uzavřených objektech, půda. Najúčinnejšou zbraňou v boji s potkanom sú špeciálne jedy a otravy, ktorých účinnosť je naozaj vysoká.


Odborne ich nazývame rodencitídy.

Tieto nástrahy sa predávajú v rôznych formách (granule, mäkké návnady, pasty, pelety, parafínové bloky). Najčastejšie používanou účinnou látkou je bromadiolon. Obsahuje potravinové lákadlo na prilákanie škodcov.


Jed na myši V dnešní době se používají bezpečnější rodenticidy, které jsou zároveň účinnější. Tyto látky narušují srážlivost krve (podobné jako lék warfarin). BROCUM granule 3g - jed na myši a potkany.


Rodenticid – nástraha proti myším, potkanům, hrabošům a hryzcům v domácnostech a sféře komunálních služeb. Kilrat kostky s dírou 300g - jed na myši a. Deratizační nástraha ve formě modře zbarvených extrudovaných kostek proti škodlivým hlodavcům jako je potkan, krysa, myš domácí apod. Velmi účinný jed na hlodavce ve formě granulí. Jed na krysy je skutečně vyráběn na bázi kumarinu. K otravě hlodavců je potřeba aby jed byl pozřen opakovaně.


Takže na otravu psa jedno náhodné pozření zpravidla k otravě nepostačí. Návnada v podobě sáčku s granulemi (vůně kukuřice) hlodavce silně láká a účinkuje již po prvním požití. Výjmečně atraktivní jed na myši a potkany s vůní zrna. Kumatox G granule jed na myši platné do: 30.


Laciné nekvalitní granule u nás nenajdete, přesto nabízíme krmiva za skvělé ceny. V našem sortimentu najdete granule pro psy a pro kočky , stejně jako konzervy, kapsičky i polosuchá krmiva. Ratimor Plus granule na hubení hlodavců sáček 1g.

Jed na hlodavce s vysokou odolností proti vlhkosti. Název granulí jsem na krabičce nenašla a nikde neměli ani upozornění, že tam někde jed je! Máte s tím nějaké¨zkušennosti? Byly to takové ty červené granule.


Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel, Rat Killer, Stop sáčky. Klasická dřevěná sklapovací past na myši , kterou opatříte vhodnou návnadou, natáhne a zajistíte, jako návnadu lze použít syr, s. Pastičky na myši, pasti na krysy, pasti na potkany, pastičky na hraboše, pasti na hryzce, pasti na krtky, sklopce na kuny a deratizační přípravky lze objednat v eshopu přímým proklikem na položku nebo přímo v eshopu v sekci Deratizace, pasti, odpuzovače, sklopce. H3Může způsobit poškození orgánů při prodloužené nebo opakované expozici.


Prodej pouze osobám starším let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky