středa 30. srpna 2017

Půdní fréza

This feature is not available right now. Obracecí půdní fréza je ideální pro úpravu kamenité půdy a starých trávníků. Práci s půdní frézou jsou kameny zapracovány do půdy spolu s trsy trávy a starého trávníku, které byly takto prořezány. Půda je utužená válcem v jednom pracovním procesu, aby byla připravena k okamžitému výsevu. Volejte naši pobočku pro přímý pronájem!


Dodáváme lesní techniku, stroje a zařízení pro lesní hospodářství Kontaktujte nás, rádi vám doporučíme techniku přesně pro vaše potřeby.

Fréza se připojuje za malotraktor, díky kterému lze takto zpracovávat různě svažité, terasovité a jinak těžce dostupné pozemky. Kultivátor je možné využívat celoročně za sucha. Velkou výhodou je možnost přípravných prací v zimě když mrzne, takže na jaře už jen sázíte. Tak, jak neustále roste obliba a počet prodaných strojů LUMAG Germany, rostou i naše ambice a naše.


Urovnávání kamenů, trávy, biologického odpadu 3. Urovnání povrchu nože na přírubě, pracovní hloubka max. Lesní půdní frézy - fréza je určena k pruhové, ploškové, jamkové nebo záhrobcové přípravě půdy pro přirozenou, umělou nebo kombinovanou obnovu lesa. Použití je možné na všech plochách sjízdných zemědělskými kolovými traktory.

Ideální pro rekultivace, prokypření nebo výsadbu při omezeném prostoru. Na závěr jede prutový válec, který povrch finálně upraví. Přídavná převodovka má rychlosti vpře jedna vzad. Stav je nálezovy a kompletní. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou.


Výhradní dodavatel traktorů Branson, mulčovačů a rotačních bran Muratori, zadních podkopů Tifermec a svahových sekaček Canycom. Hlavní kategorie Technika pro vinice a sady Stroje pro zpracování půdy v příkmenném pásu Pásová půdní fréza. Rotavátory a půdní frézy: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Rýhovací fréza GF-4se vyznačuje robustní konstrukcí a snadným použitím. Použití při pokládání podzemních kabelů, odvodňovacích pracích a zavlažování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dle své velikosti se dají spojit s traktory od 1- 4koní.


Slouží při drcení a míchání organických zbytků s půdou. Jsou ideální pro frézování pa. S kombinástrojem STIHL BF je možné přestavit některé druhy motorového nářadí na půdní frézu.


Povoleno pro následující.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Stroje pro sečení a mulčování Stroje na zahradnické a půdní práce Stroje na zpracování dřeva Stroje pro údržbu chodníků a veřejných ploch Malotraktory a nosiče nářadí Stroje pro vinice, sady. Vysoce výkonná multifunkční půdní fréza s pracovní šířkou 2cm.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Půdní rýhovací fréza WEIBANG WBTR126H. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky