pondělí 28. srpna 2017

Keramické nádoby na květiny

Nádoby na květiny a květináče. Plastiky pro interiér a exteriér. FOTOGALERIE - zboží na objednávku. Květináče a nádoby na květiny vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Objednejte si květináče a obaly na květiny on-line a získejte následující výhody: - Květináče a obaly na květiny vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Kolo s dřevěným vozíkem na květinu – až dnů Zahradní dekorace kola s dřevěným vozíkem na květinu. Přičemž platí, že čím více jsou pálené keramické nádoby zdobené, tím jsou dražší. Kdo dává přednost teple působícímu kovu, určitě nahlédněte do sekce Mosazné nádoby. Různé tvary a mosaz s překrásnou patinou.


K mosazným nádobám doporučujeme postavit africké lampy z pálené hlíny. Jen si představte, jak se bude světlo svíčky odrážet na mosazném povrchu.

Pořídit u nás můžete ikebany, květináče na orchideje, květináče a obaly na Magnolie, Primulky a Lilie. Dále máme velice moderní a populární kolekce plastových květináčů kulatých, hranatých, ratanových, vroubkovaných a dalších pro Vaše pokojové a zahradní rostliny. Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny. Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas k zasílání obchodních sdělení, který můžete v budoucnu odvolat.


Děkujeme za vložení vaší e-mailové adresy. V této kategorii naleznete velké venkovní květináče na terasu, velké plastové květináče, vysoké květináče, plastové obaly na květináče, moderní a luxusní květníky, exterierové květináče, mrazuvzdorné zahradní nádoby a samozavlažovací květináče. Dva keramické květináčky jsou k sobě na pevno přidělané a spojené uchem pro lepší přenášení. Venkovní keramické nádoby jsou vyráběny tak, aby byla zajištěna jejich minimální nasákavost (do šesti procent), která je zárukou bezproblémového přezimování nejen vysazených rostlin, ale také vlastních květináčů.


Keramické nádoby z přírodních materiálů. V případě vysoké nasákavosti keramického střepu by se voda nasáklá do stěn nádoby vlivem mrazu měnila v led a květináč by popraskal. Cena je pouze přibližná a odvíjí se od počtu květin a ceny nádoby.


Výrobce si účtuje za jednu květinu 1- Kč. Návrhy nádob zasíláme mailem. Není vyglazovaný,aby se rostlina neutopila. Doporučuji dát na dno keramzit a pak zeminu.

Vám nabízí různé druhy váz. V nabídce najdete jak vázy dřevěné, keramické vázy, skleněné vázy nebo vázy plastové. Vyberte si u nás přírodní květináče a obaly na květiny. Na výběr máte banánový list, mramor, dřevo, kroucené lano, skořápky mušlí a další. Obaly na květiny z plechu a proutí.


U nás najdete ten pravý. Naše rodinná firma vám zajistí vše potřebné na zahradu. Levné keramické květináče nakoupíte na FAVI. Většina nádob je dostupná v povrchvé úpravě vysokého lesku, nebo polo-matném provedení.


Dekorace a dekorační interiérové doplňky - keramika, dřevo. Ruční tvorba originální keramiky Jana Fučíková. Který z přírodních obalů na květiny si vyberete?


Květináče z banánového listu jsou ohýbané do kulatých či oválných tvarů. Tyto květináče mají základní konstrukci ze dřeva a jsou velmi lehké. Dodáváme v barvě bílé, růžovo. Na prvních dvou fotkách jsou mnou vlastnoručně vytvořené keramické nádoby , na poslední fotce je osázena kulatá nádoba tzv.


Prostě nádoby mohou krásně vypadat i na podzim či v zimě. Pokud však máte nádoby drahé, tyto doporučuji na zimu spíše. Všechny Vázy Vás nadchnou líbivým designem a velmi nízkou cenou. Pokud chcete zkrášlit svůj byt či dům, začněte určitě vázou, protože tou nikdy nic nezkazíte. Obal KODET WOOD d16cm tmavá hnědý mat.


Okouzlující květiny v nádobách – tipy na osázení. Rostliny pro balkony a nádoby. Krásně osázené velké nádoby , květináče, terakotové nebo hliněné, případně i plastové nádoby , či nádoby z ko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky