středa 30. srpna 2017

Bazén hotel step

Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals. Book Today, Travel Tomorrow. Wellness Hotel Step in Prag reservieren. Schnell und sicher online buchen.

In hohem Maße vertrauenswürdig. WELLNESS HOTEL STEP je 4-hvězdičkový hotelový komplex s rozsáhlým kongresovým, sportovním a wellness zázemím. Hotel nabízí moderní pokoje a apartmány, které jsou klimatizované.


Hosté oceňují výběr restaurací s tradiční českou i mezinárodní kuchyní. Plavecký bazén Sportcentrum Step 3. Krytý plavecký bazén je metrů dlouhý a metrů široký. Využít se dají nejen tři plavecké dráhy o hloubce – metrů, ale i relaxační část bazénu s masážními tryskami, sedátky a chrliči.


Relaxační centrum Infinit.

Vážení zákazníci, nyní si můžete váš kurt rezerovat až na měsíc dopředu na našem on-line. The hotel offers modern rooms and apartments that are air-conditioned. Guests appreciate the choice of restaurants serving traditional cuisine. Bowling Arena Duo je skvělým místem pro firemní či soukromé akce a dětské párty. V našem Bowling baru najdete řadu chutných jídel a nápojů.


Hier haben Sie Hotel Step. Mehr rgebnisse zu Hotel Step auf search. Dieses Haus erhielt Sterne. Parkplätze sind gegen Gebühr verfügbar. Naše wellness a fitness centrum zahrnuje plavecký bazén s nezapomenutelnými výhledy, smíšenou saunu, solárium, vířivku a skvěle vybavenou posilovnu.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Bazén o délce metrů a hloubce až 30m Vám poskytuje dostatečný prostor pro kondiční a ve vyhrazených drahách i pro sportovní plavání. Garance stejné nebo nižší ceny.


Lázně AXA nabízí bazén , saunu, masáže, solárium, občerstvení. Zájemcům o jakoukoliv z nabízených služeb doporučujeme. Příznivé ceny jednorázových vstupů a široká nabídka permanentních karet tak otevírají naše dveře každému z Vás.


Die Preise wurden am 22.

Es verfügt über 1Standard- und Superiorzimmer, die durch eine hohe Qualität bestechen und auch einem sehr anspruchsvollen Kunden gerecht werden. Das Stadtzentrum von Prag mit den berühmten Sehenswürdigkeiten erreichen Sie nach ca. It is a unique (absolutely exceptional in the Czech Republic) complex of hotel , conference, social and entertainment, and sport and wellness services.


Fotos von Restaurants in der Nähe von. Stil und Atmosphäre des Hotels. Provozovatel areálu MONTSERVIS PRAHA, a. Prozkoumejte Prahu a její pohostinnost v nově zrekonstruovaném hvězdičkovém Hotelu Duo. Pouze minut metrem z centra města nacházející se Hotel Duo. Bei uns auf insgesamt 2. Ebenen open Flair für Körper, Geist und Seele.


Letní venkovní bazén Parní lázně Sauna Fitness Výcvikové středisko potápěčů a akvabel Tělocvična pro míčové hry a aerobik Tenisové kurty Kadeřnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky