pátek 25. srpna 2017

Druhy plotů

Jednotlivé galerie jsou přehledně členěny podle druhů plotů a jejich využití. Druhy plotů přehledně a na jednom místě. Nejdostupnější a nejlevnější variantou je zřejmě pletivo instalované na kovové sloupky. Fotky jednotlivých plotů, výhody i nevýhody - kované, dřevěné, drátěné, plastové, zděné, betonové ploty. Jeho výhodou je rychlost a snadnost stavby.


Pletivový plot se používá kolem zahrad nebo pozemků, kde nevadí majitelům pohledy zvenčí.

Pletivo bývá z pozinkovaného drátu, nebo drátu doplněného plastem, což znamená delší životnost při minimální údržbě, neboť odpadá, odstraňovaní koroze a natírání. Klasický drátěný plot z pozinkovaného nebo poplastovaného pletiva je stále nejoblíbenější. Snadná a rychlá montáž předurčuje toto levné pletivo k. Může vymezovat hranice pozemku, chránit naše soukromí nebo sloužit k ochraně majetku před zloději či vandaly.


V závislosti na účelu použití pak probíhá jeho výběr. Výhodou gabionových plotů je, že jsou velmi stabilní a hodí se k oplocení jak rovných, tak i svažitých pozemků, lze je doplnit dalšími gabionovými prvky v zahradě, a v neposlední řadě samozřejmě to, že nevyžadují žádnou údržbu a tlumí hluk. Kromě výstavby betonových plotů v Hodoníně a okolí vám na objednávku vyrobíme a dovezeme betonovou směs, popřípadě různé druhy štěrků, písků a drtí.


Všechny objednávky vyřizujeme do hodin. Realizace staveb plotů a oplocení dle vašeho zadání.

Jsme rodinná firma zabývající se prodejem a realizací oplocení. V oboru působíme již více, než sedm let. Zakládáme si na kvalitě odvedené práce, vždy seriózním jednáním a spokojení zákazníci jsou naší vizitko. Prodej Montáž Návody – E-shop a kamenné prodejny s nejobsáhlejším sortimentem plotů , pletiv a veškerého potřebného příslušenství na trhu.


Chcete-li vytvořit dřevěný plot můžepoužívají různé typy materiálů: dřevo, lešení, řezivo, oplocení. S každým z nich, můžete vytvořit opravdu jedinečný design. Vzhledem k jednoduchosti zpracování dřeva, ze je možné vytvořit jak jemné a pevné ploty, vysoké a nízké, jakýkoliv tvar a konfiguraci. Dřevěný plot může být malované nebo potažené lakem zachovat původní vzhled dřeva. Bohužel u těchto plotů musíte počítat vedle vyšší ceny také s delší dobou realizace, jejich stavba trvá déle, než u jiných druhů plotů.


Plot slouží primárně k oplocení stavebního pozemku nebo zahrady. Odborná poradenská činnost a stavební práce spojené s výstavbou plotů vytváří z našeho centra něco víc než pouhou prodejnu. Nechte si spočítat cenu Kovový sortiment.


Pletiva Zn a PVC, kované ploty, panelové p. Plot z dílců je bezpečný, bez údržby až na let. Na trhu je široký výběr materiálů a provedení oplocení. Levné ploty a oplocení jsou vhodné pro zahrádky a ploty mezi sousedy.


Výstavba okrasných plotů. Jde o to, že my ten plot postavili na svoje náklady ještě než on tam byl.

A my ho tam chceme nechat nebo spíš nechceme už nic víc financovat. Z živých plotů lze vytvářet labyrinty nebo jimi prostor rozdělit na propojené ale uzavřené celky. Volnější živé ploty působí obvykle nenásilně, přirozeně ohraničují kompozice a omezují pohled pozorovatele na některý celek a jsou snadněji vnímány jako přirozené hranice daného prostoru.


Dotaz: Prosím o radu, kdy sázet okrasné keře - jaro nebo podzim. A jaké druhy keřů a rostlin byste mi doporučila na okrasný pás kolem plotu asi 12m. Tento druh jen těžko udržíte kompaktní a navíc je občas třeba provést hluboké zmlazení. Vysoké zděné ploty působí jako opevnění.


Potřebujeme - li vytvořit hlukovou i pohledovou bariéru, tedy odizolovat pozemek například od hlučné komunikace, jsou pro tento účel zděné ploty ideálním řešením. Výhodou tohoto systému rozličných plotových prvků a komponentů je nejen jejich tvarová stálost, ale také odolnost vůči UV záření. Nejrozšířenějšími typy jsou ploty drátěné (pletivo), betonové , plastové , dřevěné , živé , kované nebo zděné a nejnověji také tzv. Stavby plotů s podhrabovými deskami doplňují levné ploty a zabraňují podhrabávání domácích zvířat nebo prorůstání trávy. Pokud si přejete, abychom Vám pomohli s výběrem vhodného materiálu a postavili nový plot na míru, neváhejte nás kontaktovat.


Rozcestník nejběžnějších plotů Zde je rozcestník - nejběžnějši a nejčastější seznam odebíraných produktů Klikněte si na oranžové názvy těcho výrobků a budete přesměrováni přímo na vybraný produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky