pátek 25. srpna 2017

Hodějice koupaliště

Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky. Denní teploty až 27°C. Noční teploty až 12°C. Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice.


Learn about upcoming events and see which friends are going. See actions taken by the people who manage and post content. Návštěvu koupaliště můžete spojit s jiným výletem, např. Obec je členem sdružení Ždánického lesa a Politaví. Hodějice leží v Jihomoravském kraji.


Vybavenost obce: Škola do ročníku, mateřská škola, několik obchodů a restaurací, kadeřnictví, hřiště na kopanou, koupaliště. Obec se rozkládá na levém břehu řeky Litavy a její dominantu tvoří kostel svatého Bartoloměje. V současné době zde žije celkem 9obyvatel. Nachází se podhůří Chřibů v Koryčanech.


Dle archeologických průzkumů bylo na území obce pravěké sídliště, v poli nedaleko obce je sídelní jáma. V rámci vstupného na večerní akci je i celodenní V rámci vstupného na večerní akci je i celodenní vstup na koupaliště. Ochutnejte gastronomii nedaleké Motorest u Vlka.


Aktuální katalog firem v kategorii venkovní koupaliště Jihomoravský kraj. Rozkládá se km východně od Slavkova u Brna v průměrné nadmořské výšce 2m. Je zde i pěkné koupaliště, které ocení hlavně děti v letním období. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto je inzerována třída G. V obci obcho MŠ, koupaliště.


Letní koupaliště Bučovice s vyhřívanou vodou. This video is unavailable. Koupaliště otevírá už v 13:00. Tyto stránky využívají cookies.


V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete. Vyberte si z největší nabídky ubytováni. Správa a provoz koupaliště, zimního stadionu a sportovní haly. Městská sportoviště Skuteč, s. Relax v Lázeňském domě ve. Dopřejte svému tělu, mysli a smyslům potěšení.


Sauna a vinotéka Na Zelnici ve. Přijďte si k nám vychutnat po. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Areál koupaliště Dražovice se nachází u jižního okraje obce v klidném prostředí.


Vyzkoušejte náš aquapark! Aquapark v Uhřicích je to pravé místo, kde trávit s rodinou nebo přáteli horké letní dny! Jaké atrakce na Vás čekají?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky