čtvrtek 24. srpna 2017

Travní provzdušnovače

Naše travní osivo najde uplatnění všude tam, kde toužíte mít krásný a svěží travnatý porost s vynikající odolností i snadnou údržbou. Zajistíme pro vás různé druhy travního osiva , ať už se jedná o pastevní, luční, nebo květnaté plochy s vysokým podílem letniček. Vertikutátory vytáhnou - odstraní travní zbytky z trávníku. Zbytky jsou tvořeny, starými stébly trávy, mechem, listím, větývkami které vytvářejí jakýsi povlak, který zabraňuje přístupu vzduchu k půdě ke kořenům trávy. Pro zvýšení účinnosti se.


Každý se na jaře touží nadechnout, váš trávník nevyjímaje. Po zimě se ale mezi čerstvými výhonky objevuje takzvaná travní plsť. Nože také prořezávají travní drny, provzdušňují trávník a tím také umožňují lepší přístup živin. V takovém případě je jaro nejlepší dobou k vertikutaci - provzdušnění trávníku vertikutátorem neboli travní frézou.


Traktory a užitkové vozy KUBOTA nakladače a manipulátory GiANT rozdružovače TEAGLE transportní. Provzdušnovače - vertikutátory. Po zimě některé trávníky nevypadají moc hezky a nezáří už sytou zelení.


Kypřič trávníku z řady GARDENA combisystem slouží k odstraňování mechu, travní plsti a plevele. Zlepšuje absorpci vzduchu, vody a živin do trávníku. Speciální nože s kluzným. Chcete-li svůj trávník oživit a dodat mu zdravý vzhle je nejdůležitější začít s půdou pod ním.


Je zapotřebí ji narušit tak, aby se dolů ke kořínkům trávy dostal kyslík a voda. S tím si účinně poradí travní vertikutátory a váš trávník bude mít dokonalé podmínky ke zdravému růstu. Vertikulace trávníku má za účel snížit množství stařiny a mechu v nadzemní vrstvě a tím zvýšit cirkulaci vzduchu. Telefonicky nás kontaktujte!


Platí pouze pro produkty označené tímto symbolem. Stavební a strojírenská mechanizace:-vibrační desky a pěchy-řezače-příslušenství-pouze s účtem. Prořezávací válec z trávníku odstraní travní plsť, zbytky rostlin a plevele a prořeže vrchní vrstvu zeminy. Tím se zlepší příjem živin, vláhy a vzduchu a podpoří se tím hlubší prokořenění travin. Zároveň dochází k prořezání travních výběžků, čímž se podpoří tvorba nových výhonků a trávník tak houstne a zmlazuje se.


Příslušenství vertikutátory a provdušňovače, travní fréza. Zeptejte se Jaromíra, který pro vás testuje produkty, točí videa např. Zahradní technika: - travní motorové a elektrické sekačky -strunové sekačky -řetězové pily - travní traktory -jamkovače -křovinořezy -plotostřihy - travní provzdušnovače. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Travní směsi Nalezeno produktů. Díky travním směsím získáte krásný hustý a zelený trávník na zahradě, hřišti či v parku. Důležité je zvolit správný druh, který splní vaše požadavky.


Trávník tak může ideálně dýchat a absorbovat lépe živiny i vodu. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Frézovacím válcem důkladně odstraníte travní plsť a zbytky rostlin.


Nastavení pracovní hloubky do některé z pěti poloh lze nastavit jediným pohybem ruky. Krásný zelený koberec z minulého roku je nenávratně pryč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky