pátek 4. srpna 2017

Dětské sestavy na zahradu

Překvapte své děti a vybudujte jim u svého domu vlastní dětské hřiště. Bezpečně, rychle, jednoduše sestavíte i pro ty nejmenší děti hrací sestavy na Vaší zahradě. Jedná se o certifikovaná hřiště pro veřejný sektor.


Děti se chtějí smát, hrát si a objevovat svět po svém, proto jsou domečky, kam se mohou schovávat, a nejrůznější houpačky a šplhadla pro ně to nejlepší. K dipozici máme speciální doplňky k oživení prostoru dětského hřiště, ať už jde o provazové žebříky, přídavné moduly nebo různě barevné periskopy, volanty, kormidla, dalekohledy, teleskopy nebo dopisní schránky. Pro dětská hřiště se pořizují i jiné doplňky.

Jde o stoly a sedačky, telefony, vlajky s princeznami nebo s piráty. Není nic lepšího než si hrát na čerstvém vzduchu, ale ne vždy to počasí dovolí. Proto u nás najdete takové hračky, se kterými si Vaše děti užijí spoustu zábavy nejen na zahradě, ale i doma.


Vybírejte si Zahradní sestavy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nabízíme pouze kvalitní a bezpečné hračky. Houpačka se snadno se připevní pomocí lan nebo řetězů na pevnou konstrukci, na větev stromu apod.


Ať už si děti budou hrát v domečku, na houpačce nebo na skluzavce, rozhodně bude platit, že kdo si hraje, nezlobí. Kalev je dětské hřiště skládají se ze dvou houpaček a lezecí sítí.

Tato sestava je vhodná pro nenáročné děti, které si chtějí pohrát se svými vrstevníky. V naší nabídce mimo jiné naleznete širokou nabídku kvalitních dětských hřišť, skluzavky, dětské houpačky, hrací sestavy , prolézačky, pískoviště, dětské domky, dětská hřiště pro MŠ, školy, obce, zahradní domky, altány a mnoho jiných výrobků nejen na Vaši zahradu. Dřevěný rám umožňuje zavešení dvou kusů houpaček, či herních prvků dle Vašeho výběru. Zde se nacházíte: Heureka.


Vybírejte si Hrací sestavy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybírejte zahradní sety pro pohodlné rodinné stolování nebo k posezení s přáteli na FAVI. Sestavy z umělého ratanu, ratanové, hliníkové a kovové sety za skvělé ceny. Vyrábíme dětská dřevěná hřiště. Venkovní i vnitřní hřiště pro soukromé účely, na zahradu i veřejná prostranství.


Certifikovaná dětská hřiště na klíč pro MŠ a obce od českého výrobce za příznivé ceny! Doprava zdarma po celé ČR. Montáž vyškolenými zástupci. K dispozici veškeré vybavení: dětské hrady, skluzavky, domky, pískoviště, houpačky, kolotoče. Můžete si zdarma zaskákat na čtyřmetrové trampolíně a děti si pohrají na dětském hřišti.


Přímo v areálu je prodejna, kde si můžete zakoupit skluzavky, houpačky a ostatní zboží. Hračky na zahradu PC hry Vozíky za kolo. Cena Od nejprodávanějšího Od nejlevnějšího Od nejdražšího.

Na druhé straně hrací sestavy je hrací stoleček s tvarovaným dnem, ve kterém lze pracovat s pískem nebo vodou. Rozměr v základní sestavě: 125×256×1cm. Chcete mít doma skluzavky, hrací domeček i žebříky na lezení?


Dětské nářadí a nástroje. Jsme skuteční specialisté na dřevěné výrobky pro Vaší zahradu. V nabídce firmy KETTLER najdete mnoho typů houpačkových konstrukcí, na něž lze zavěsit až čtyři různé typy houpaček. Herní prvky je možné různě kombinovat a sestavit si hřiště přesně. Přírodní materiál se na zahradu hodí, dřevo je odolné, příjemné a dobře se s ním pracuje.


Hřiště jsou certifikována a splňují přísné bezpečnostní normy podle ČSN EN 71. Kvalitní dětské houpačky a skluzavky na zahradu. Všechny houpačky i skluzavky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují veškeré bezpečnostní normy. Hrací sestavy , domečky, skluzavky nebo prolézačky by měly být na zahradě, kde se pohybují malé děti, samozřejmostí.


Každé dítě ale ke hře potřebuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky