čtvrtek 3. srpna 2017

Nejkrásnější zahrady

Poslali jste nám více než 5fotografií zahrad. Spousta z vás s pokorou říkala, že zahrada je vášeň a nikdy nekončící proces stavby, přestavby a obnovy. Jako nejkrásnější zahrada na světě byla uvedena v Magazínu. Je krásná, ale jsou i jiné nádherné zahrady , dříve bych ji označila za jednu z nejkrásnějších. Konečně se k nám vrátilo teplé a slunečné počasí!


Užijte si téměř letní romantickou procházku po zahradách. Kouzlo našich zámků umocňují. Existuje jen málo míst, které působí uklidňujícím dojmem, než krásné zahrady.


Nacházet se v krásné zahradě, obklopeni květinami, stromy, kvetoucími. Zahrady, které jsou zapsány na Seznamu světového dědictví UNESCO, si rozhodně nemůžete nechat ujít. Byly navrženy ve francouzsky formálním stylu a architekt André Le Nôtre se díky nim proslavil v celé Evropě. Chloubou většiny zámků jsou rozlehlé romantické zahrady a parky.


Některé z nich jsou až výjimečně nádherné a samy jakoby vybízely k dlouhým procházkám. Nejkrásnější zámecké zahrady a parky v Čechách. Kč se zahradními pomocníky značky Fieldmann. Mezi nejkrásnější a nejlépe řešené vertikální zahrady řadí odborníci 24patrový mrakodrap Tree House v Singapuru. Zájezd k severoitalským jezerům, překrásné scenérie, zahrady , starobylá města, Boromejské ostrovy, švýcarské Locarno a Lugano, Milán.


Zahrady zdobí tradiční zimbabwské kamenné sochy, místo je vyhledávané pro pikniky, letní koncerty klasické ale i populární hudby. Keukenhof zahrady v Nizozemí Nemůžeme vynechat jednu z nejkrásnějších zahrad na světě, která se nachází v holandském Lisse na ploše hektarů. Ozeleněná střecha na sídlišti budovaná důchodkyní, klidné místo po dědovi na samotě u lesa, přírodní zahrada na okraji Prahy i téměř stoletý rodinný park.


Kterých pět vás zaujalo nejvíce se dozvíte ve čtvrtek 18. Vítězná zahrada v sobě spojila nejenom krásu, ale i ekologické poselství v nezvyklé podobě. Sponzor zahrady , firma Ecover, vyrábí čisticí prostředky na.


Jste nadšený zahradník či prostě jen máte rádi omamně vonící květiny či důmyslně vytvarované parky? Prohlédněte si, které zahrady se letos dostaly do finále a byly oceněny jako ty nejkrásnější. Třeba i vy máte doma dílo, které by si zasloužilo pozornost a příští rok svou „missku“ do soutěže přihlásíte. Můžeme si vybrat z opravdu široké nabídky a určitě najdeme takové, které se hodí právě pro tu naši zahradu. Zahrada pokorného úředníka (čínsky pchin-jinem Čuo-čeng-jüan, znaky zjednodušené 拙政园, tradiční 拙政園) patří s 51.


Su-čou a obecně je považována za nejkrásnější zahradu v jižní Číně. Návštěvníky výstavy Zahrada Čech chce tato přehlídka inspirovat, motivovat a seznámit se současnými zahradními trendy. Soutěž otevírá prostor pro prezentaci rostlin i stavebních materiálů v použití. Ukážeme vám, kam do zahrady se hodí, a které kultivary si vybrat, aby vaše zahrada vypadala přesně tak, jak očekáváte.


Od severu jsou chráněné ohromnou hradbou alpských velikánů pokrytých ledovci. Z tohoto důvodu je zde ideální klima pro subtropické rostliny a květenu, kterou uvidíte v zahradách historických vil, městečkách i ve volné přírodě. Vyrazíte-li do Londýna a máte-li rádi zahrady , pak nemůžete minout následující Královské zahrady v Londýně. Specializujeme se na poznávací zájezdy do desítek zemí světa. Nástupní místa po celé ČR.


Největší rakouská květinová přehlídka, která ročně přitáhne víc jak 1tisíc návštěvníků. Zájezd pro milovníky květin a zahrad do Jižního Tyrolska, oblasti italských jezer i Švýcarska v době, kdy kvetou keře i stromy. Přeplněnou hlavní třídou jsme se pomalu kodrcaly k našemu prvnímu cíli, chrámu Kiyomizudera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky