pátek 4. srpna 2017

Schůdky do bazénu s výškou 76 cm

Jsou vyrobeny z kvalitních kovových trubek s. Schudky do bazenu s vyskou cm. Při jejich uklizení zabráníte dětem nebo zvířatům spadnout do bazénu. Pro pohodlné a jednoduché koupání v bazénu používejte naše kovové schůdky s plastovými.


Bazénové schůdky se skládají ze čtyř protiskluzových schodů z plastu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zároveň by měly být dostatečně široké, aby umožňovaly pohodlný a bezpečný vstup do bazénu. Při stavbě a instalaci domácího zapuštěného bazénu se často se zabudovanými schody do bazénu od počátku počítá a jsou tak jeho neoddělitelnou konstrukční součástí v podobě skutečného schodiště s různě širokou nášlapnou plochou či výškou schodového stupně.


E-shop s bazénovými žebříky. Prodám schůdky do bazénu. Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 7. Záruční doba: měsíců.


Bezpečnostní schůdky s demontovatelnými stupni a protiskluzovými nášlapy vhodné pro nadzemní bazény s výškou do 1cm.

V tomto ohledu vám jsme nápomocni, jelikož vám schůdky do bazénu také nabízíme, a to hned v několika variantách. Bestway Lay Spa typ Miami, Vega. Prvotřídní kvalita je samozřejmostí Pokud je něco, čím si v souvislosti s našimi schůdky k bazénu můžete být stoprocentně jisti, potom je to jejich skutečně špičková kvalita, a to díky perfektním materiálům.


Rádi Vám při výběru těch nejvhodnějších schůdek poradíme. Pohodlný vstup do i výstup z Vašeho bazénu zajistí protiskluzové stupně. Děti pak už nemohou vylézt do bazénu. Maximální nosnost činí 1kg. Upravený povrch proti uklouznutí.


Základ je tvořen ocelovým rámem, jednotlivé stupně mají plastové nášlapy odolné proti UV záření a bazénové chemii. Umožňují pohodlné a jednoduché koupání v bazénu. V naší nabídce naleznete schůdky pro nafukovací a rámové bazény SWING s výškou 9m až 22m. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Schůdky jsou vhodné pro bazén s výškou 1cm. INTEX Bazénové bezpečnostní schůdky 91-07m Bezpečnostní bazénové schody pro nadzemní bazény do 07m s demontovatelnými plastovými stupni. Nášlapy schůdků mají upravený povrch proti uklouznutí. Na schůdky k bazénu poskytujeme záruku měsíců.


Sú vyrobené z kvalitných kovových trubiek s plastovými stupňami.

K nadzemním bazénům s výškou bazénové stěny do m. Díky své konstrukci jsou vhodné ke všem nadzemním bazénům s výškou stěny 91-m. Stupne schodíkov sú ošetrené. Měkké plastové krytky na nohou schůdků chrání fólii bazénu nejen před poškozením, ale také redukují prokluzování žebříku. Vzhledem k tomu, že žebřík je. Pro bezpečnost dětí a zvířat se vyta.


Jednoduchá a rychlá montáž, stabilní konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky