čtvrtek 3. srpna 2017

Vegetační dlažba

Dlažba BEST - VALEA pak představuje ideální řešení nášlapných kamenů v zahradě. Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. Lze je použít i ke zpevnění svahů s mírným sklonem.


DLAŽBY VEGETAČNÍ splňují drenážní funkci, protože jejich tvary a konstrukce pomáhají k rychlejšímu odvodnění dlážděných ploch.

Předností DLAŽEB VEGETAČNÍCH je, že umožní propojit venkovní komunikace se zahradou či příjezdem do garáže nebo na parkoviště. Lámete si hlavu nad tím, jak rozčlenit různorodý terén? Vegetační dlažby vám pomohou.


Inspirativní řešení přináší přídlažby. Pro zpevnění dna melioračních kanálů a příkopů využijte žlaby, které zabraňují vymílání příkopů a podemílání svahů vodou. Betonové vegetační dlažby vám elegantním způsobem zpevní svahy na vaší zahradě, aniž byste ublížili okolní zeleni. Chcete-li odvést povrchovou vodu do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny, použijte naše betonové žlaby.


Toužíte-li prodloužit rameno příkopových žlabů, skvělým pomocníkem vám budou naše betonové přídlažby.

Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích. Výrobky jsou ekologické. VEGETAČNÍ DLAŽBA se stala významnou součástí současné venkovní architektury, nahrazuje nevzhledné betonové plochy svěží zelení, používá se na parkovištích, příjezdech do garáží, ale i ke zpevnění břehů potoků a svahů s mírným sklonem.


BETONOVÁ DLAŽBA VELKOPLOŠNÁ DLAŽBA VEGETAČNÍ DLAŽBA OBRUBNÍKY SVODIDLA raha CS-BETON s. Zpevnění ploch a zároveň zatravnění Betonová vegetační dlažba zcela nepokrývá plochu, v dlaždicích jsou otvory, kterými prorůstá trávník. Popis - Betonová vegetační dlažba KB-Blok - 6přírodní Betonové KB vegetační tvárnice 6hladké v provedení přírodní jsou stavební materiál, který lze využít všude, kde požadujete funkčnost a zachování přírodního vzhledu. Z vegetační dlažby je z též možné vyzdívat nízké zídky a ploty. Provádíme pokládku zámkové dlažby, úpravy terénu, okrasné zdi a oplocení.


Dále pak malířské a natěračské práce. Jak se zatravňovací ( vegetační) dlažba vyrábí? Beton je vyroben z přírodních materiálů a chová se přirozeně. PŘÍDLAŽBA se používá při dopravních stavbách podél silničních obrubníků.


U živičních vozovek slouží k vytvoření přechodu mezi komunikací a obrubou. Dodáváme zámkovou a vegetační dlažbu pro Vaše stavby. Toto zboží Vám bude dodáno spedičn.

Dlažba umožňující provedení zpevněné plochy terénu při současném částečném zatravnění až z celkové plochy. Základní prvky mohou být obohaceny o speciální doplňky, díky kterým může zatravňovací systém přesně kopírovat tvar terénu. Zatravňovací dlažba funguje jako variabilní stavebnice.


Tato ekologická venkovní dlažba umožňuje řešit současně zpevnění a zatravnění plochy s velkým podílem zeleně (cca ). Archico I, II, III, K K KPovrch BROŽ Standard tl. Betonovou vegetační dlažbu lze zaplnit substrátem pro osázení trávy. Beton, ze kterého je zboží vyrobeno, se sestává z čistých přírodních materiálů - písek, štěrk, cement a voda.


V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky