pátek 4. srpna 2017

Vodni atrakce

Naše atrakce můžete vidět a vyzkoušet na koupališti RICCO v Příboře, kde máme také showroom. Our attractions you can see and try in swimming pool RICCO in Příbor city, here we have showroom also. Tohle je Mácháč jak ho neznáte. Plovoucí vodní atrakce, bílá písečná pláž s živými palmami, venkovní bazény s filtovanou vodou a fitness zázemí.


Na pláži známého výletního střediska Máchovo jezero v lázeňské obci Staré Splavy, nedaleko města Doksy, leží zcela originální aquapark. Termály Velké Losiny - unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice.

Vyzkoušejte termálních bazénů a vodní atrakce , typy saun. Vnitřní a venkovní bazény nabízí pro děti hned několik atrakcí, kde se mohou vyřádit. Pro rodiče jsou připraveny relaxační zóny s lehátky v blízkosti dětských bazénů. Atrakce v Aquaparku Staré Splavy. Hupni na hopsadlo a vystřel kámoše co sedí na dru.


Zážitky v Paláci dobrodružství jsou takové, jaké jsou atrakce : ohromující, jedinečné a nezapomenutelné. Skočte do toho po hlavě! Je známá věc, že plavání je sportovní aktivitou, která má na naši tělesnou i. Užijte si vodní atrakce pro děti i dospělé a prožijte báječné chvíle plné zábavy i relaxace s celou svoji rodinou.

Tobogán, trojskluzavka, vlnobití, vířivky, parní kabina a horký vzduch. Vyrábíme na základě našich zkušeností z provozu. Odolná konstrukce a kvalitní PVC lesklý materiál. Tento zážitek si můžete užít i ve dvou v tzv.


Dětské atrakce jsou vhodné pro kulturní a společenské akce, dětské dny, rodinné akce, svatby, slavnosti, volební a předvolební kampaně, dny otevřených dveří, soutěže (hasičské, fotbalové), poutě, školní a firemní akce a samozřejmě narozeninové oslavy. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Aktuální mapu Parku Mirakulum si můžete prohlédnout zde. Akční věž prověří tvoje schopnosti: šplhat, skákat, plazit se, houpat se a klouzat.


Tato osvěžující atrakce nestojí na principu koupání, nýbrž hry s vodou. Vodní svět spouštíme každoročně od 1. Nejdelší líná řeka v jižní Evropě. Nekonečná vodní jízda právě.


Návštěvní řád atrakce – VODNÍ HRAD Po celé atrakci neběhat, pohybovat se opatrně s přihlédnutím k mokrému povrchu. Na skluzavce jezdit jednotlivě. Pro plavání v menším bazénu můžete použít protiproud. Galaktická mlhovina: Různé druhy fontán, vodní atrakce a vodní gejzír se obzvláště v horkých letních dnech postarají o vítané ochlazení a vyzve k cákání a hraní. Dále je k dispozici teplá venkovní vířivka.


Pro malé návštěvníky jsou zde k dispozici dětské bazény a brouzdaliště s atrakcemi.

Za mírný poplatek je možné zapůjčení lehátek a slunečníků. Za chladného počasí je voda přihřívána. Pro každou z těchto příležitostí máte z čeho vybírat. K tomu, abys je mohl všechny vyzkoušet, ti pomůžu já, Tvoje Hamleys karta na atrakce ! Nabij mě u pokladny kreditem a pak už se spolu můžeme vrhnout do víru nekončící zábavy.


A na co všechno se se mnou můžeš těšit?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky