pátek 4. srpna 2017

Závěsné koše na květiny

Riesen-Auswahl, günstige Preise bei Europas Nr. Visely na šedých zdech, u vstupu do hospo na sloupech a na domech. Tehdy jsem si slíbila, že pokud budu mít někdy zahradu, budou mi v ní viset. Prozkoumejte nástěnku závěsné květinové koše uživatele Marie Zelenková, kterou na Pinterestu sleduje 6lidí. Na rozdíl od klasických závěsných nádob s věncovým efektem osázení působí plnějším, pěkně.


Převislé pelargonie nebo jiné balkonové květiny se.

Musejí být však vždy pevně připevněny a chráněny před větrem. Co potřebujeme: vhodné umělé květiny, lístečky, tavnou pistoli, nůžky a na silnější drátek též štípací kleště, tzv. Květinové závěsné koše Mojí jednoznačně největší láskou jsou květinové závěsné koše.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Koupíte je v zahradnických centrech hobby marketů. Použijte kvalitní zeminu a dlouhodobě působící hnojivo, nádoby osázejte a pak již jen podle potřeby zalévejte. Tak se jimi doslova obklopte. Radost vám budou dělat i uvnitř v domě, bytě nebo na balkóně.


Krásně se hodí k obalům na květiny i květináčům z přírodních materiálů.

Pokud je tedy pořídíte jako set, nemůžete udělat chybu. Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Závěsné květníky a truhlíky se hodí nejen na zahradu. Přes 5květinových stojanů a držáků na truhlíky.


Navíc závěsné koše nezabírají příliš mnoho místa, jsou vhodné i do menších prostor. Pokud však tyto nádoby zavěsíme pod střechu, půjde k nim světlo jen z jedné strany, a proto je budeme vždy po určité době muset pootočit. Originálním nápadem je použít proutěné koše, do kterých vložíme běžné květníky. Nezapomeňte ale koše vystlat fólií a zalévat opatrně, aby proutí neshnilo. Provážejte střední část čtyř řetězců čtvercovým uzlem, ozdobte je korálem a vytvořte další čtvercový uzel, který zajistí korálky.


Vyberte si venkovní nebo vnitřní obal na květináč. Hodí se do pokoje, na balkon či terasu. Máme proutěné, skleněné, na řetězu i samozavlažovací závěsné květináče. Pro závěsné koše nebo květináče jsou speciální držáky, často ale postačí k připevnění háky na maso, provazy nebo řetězy. Venku na balkóně a na terase jsou rostliny v závěsných nádobách často používaným prvkem.


Naproti tomu v interiéru se objevují daleko vzácněji. Proutěné koše na květiny jsou praktické a vkusné. Přírodní materiál vydrží i extrémní teploty, je omyvatelný a trvanlivý. Na péči o závěsné květinové koše se nejlépe hodí konev s dlouhou kropící růžicí nebo dlouhý nástavec, jenž lze připojit k hadici.


Rostliny zasazené v koších musíme pravidelně přihnojovat, nejlépe tekutým hnojivem.

V době růstu rychle vyčerpávají živiny z půdy a bez hnojení by strádaly. Všem druhům pelargonie velmi prospívá pravidelná výživa hnojivy s vysokým obsahem draslíku. Pro stále dokonalý vzhled odkvetlé lodyhy a stonky ihned odstraníme. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Osazujeme závěsné koše. Objevte nápady na téma Pěstování V Truhlících. Orámujte si terasu květinami. Březen a duben jsou časem výsevu letniček. Milujete-li tyto okouzlující květiny , je nejvyšší čas s tím něco udělat, a. Pozvolna nacházejí své milovníky také závěsné koše (hanging baskets), tedy děrované nádoby nebo mechové koše.


Přidej svůj komentář nebo dotaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky