čtvrtek 11. října 2018

Benzínová sekačka honda

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Pojez Mulčování, kg. Univerzální třídu sekačkových olejů představuje specifikace 10W–40. Jedná se o širokorozsahový, polosyntetický olej, dobře mazající i při nízkých teplotách. Honda Autor: Archiv ireceptar.


Sekačka může být používaná ve.

V nabídce máme sekačky od výrobců GGP, WOLF-Garten a Oleo-Mac. Schau Dir Angebote von ‪Homda‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Určena pro uživatele, který klade vysoké nároky na spolehlivost a snadnou obsluhu. Provedu generální opravu, repasi motoru. Rovnání hřídelí 22mm-25mm.

Své majitele oslní třeba ergonomickou rukojetí, automatickou úpravu rychlosti pojezdu či velkým množstvím programů pro sečení. Výkonný motor kategorie HP, jednorychlostní pojezd a záběr sečení cm. Snadné při ovládání, údržbě i uskladnění.


Motorové sekačky s názvem Izy (z anglického „easy“ – snadno) jsou dostatečně obratné na to, aby se s. Je to největší sekačka co se dá koupit, šíře záběru 56cm,vykon motoru 6koni, koš 75litru. HP, vlastním pojezdem s plynule měnitelnou rychlostí. LKvalitní benzínová sekačka , která vyniká jednoduchou obsluhou. MOUNTFIELD sekačka s pojezdem,mot. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Wir machen die Rückgabe einfach. Společnost GARDENA je přední značkou v oboru vysoce kvalitního zahradního nářadí v Evropě a má zastoupení ve více než zemích po celém světě. Jednička mezi zahradními sekačkami? U nás s předprodejním servisem, zaškolením a olejem na první výměnu zdarma.


Benzínová sekačka kvalitní konstrukce s čtyřtaktním motorem a vysokým výkonem nabízí volitelnou výšku sečení. Sklopné madlo a látkový koš zajistí maximálně pohodlnou práci. Benzínová tříkolová sekačka s elekltrickým startérem a čtyřstupňovou převodovkou pojezdu.


Tento model motorové sekačky.

Mulčovací sada a kryt bočního výhozu je součástí dodávky. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů BENZÍNOVÁ SEKAČKA. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Vhodná pro: sekání se sběrem, sekání bez sběru a mulčování.


Námi nabízené motorové benzínové sekačky na trávu. Nacházíte se v oddělení benzínových sekaček s pojezdem. Plně funkční v dobrém technickém stavu.


Nový olej a nabroušený nůž. Tyto motory, které bezpochyby patří k nejkvalitnějším a nejspolehlivějším na světě. HECHT 5SX je kvalitní benzínová sekačka , která velmi dobře poslouží při sečení menších až středně velkých ploch, doporučená plocha sečení je do 7m 2. Manipulaci se sekačkou zároveň usnadní motorový pojezd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky