úterý 11. června 2019

Nejlepší maso na gril

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Preisvergleich App zum Download! Kostenloser Versand verfügbar. Jetzt Grill auf Vergleich. Für Freizeit und Camping!

Ještě před pár lety byl grilovacím vrcholem dočerna opečený buřt na klacku u táboráku. Dnes se z nás Čechů stali přeborníci v grilování a snad každý, kdo má i jen malou zahrádku nebo aspoň balkon, od jara až do podzimu pravidelně roztápí venkovní kuchyni. Základem chutných steaků je samozřejmě kvalitní maso. Podívejte se, které kusy masa se nejlépe hodí pro grilování. Na první pohled jde o obyčejný stolní gril , na pohled druhý vás ale mohou zarazit malé pánvičky v jeho spodní části.


Tradičně se na horní desce griluje slanina, maso nebo jiné pochutiny a ve spodní části se v malých pánvičkách rozehřívá sýr, často smíchaný s cibulkou, žampiony a dalšími surovinami. Rozehřátým sýrem se následně polévá maso a uvařené.

Necháme odležet přes noc. Grilujeme a podáváme s pečivem a zeleninou. V receptech na grilování najdete nejen dobrá jídla. Domácí grilování na uhlí, plynu i elektrice přináší všem radost a pohodu. Test grilů na dřevěné uhlí.


To nejlepší jsme si nechali nakonec. Grily na dřevěné uhlí, to je ta pravá klasika, co se grilování týče. Kotlový gril, pod který si přiložíte, cítíte kouř, vidíte plamínky, to je to, co si na zahradě při posezení s přáteli užijete. Nakládáte maso do lednice, abyste ho druhý den ugrilovali, ale přesto to stále není ono? Připravili jsme pro vás tipy šéfkuchařů, jak na kuřecí.


Než začnete grilovat, vyndejte ho z lednice včas, aby dostalo venkovní teplotu. Nemusíte dlouze dumat nad nejrůznějšími druhy masa, které byste mohli hodit na gril. Stačí pouze znát dostatek chutných mariná do kterých maso naložíte. Je libo pivní, švestková, nebo sweet chilli?


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung.

Riesenauswahl an Markenqualität. Na všech typech grilů můžeme připravovat šťavnaté maso. Níže si uvedeme několik nejpopulárnějších receptů na gril. Jsou lahodné, a hlavně velmi jednoduché.


Zvládnou je i tatínci s pivem v ruce. V rámci receptů vám tak poradíme, jaké maso na gril vybrat. Mnoho z vás totiž tápe, co na gril vlastně dát a co stojí vůbec za to. Náš olivový olej pro to bude geniální! Vyhnete se tedy žvýkání tuhé podešve.


Rump steak je libovější, ale méně křehký jemný kus masa z horní části kýty, z takzvané květové špičky. Na gril je nejlepší vyzrálý, který je. Na zahradu můžete volit menší i větší gril, plynový i na dřevěné uhlí, a pokud máte na zahradě elektrickou přípojku, tak i elektrický gril.


Na balkon se vleze řada menších modelů, pokud chcete grilovat jak venku, tak uvnitř, vhod vám přijdou menší elektrické grily, které se dají použít jako venkovní i stolní. Ochutnejte o nejlepší , co můžete na grilu připravit z kuřecího, vepřového i hovězího masa. Vyzkoušejte i recepty na grilovanou zeleninu, brambory. Zhruba minuty před koncem grilování potřete maso z obou stran marinádou a chvíli z obou stran ogrilujte. Nakonec maso potřete marinádou ještě na talíři, těsně před servírováním.


Marinované maso je mé oblíbené. Někdy nechávám marinovat i tři dny. Maso osolte a dejte na gril. Jakmile vykoukne sluníčko, už připravujeme gril k akci! Všechno se dá opéct na grilu a povýšit na zhmotněnou dokonalost!


Stačí jen pár jednoduchých fíglů a kuchyňských triků a samozřejmě gril. Za ta léta se nám v archivu. Hovězí ani nesolit, vepřové můžete. Po grilování odložit, hovězí posolit a nechat chvilku odpočívat. Sračky ať si na to kydají strávníci dle svých zvrhlých chutí sami, já jsme z obliga.


Meloun Galia v pomerančovo-zázvorové marinádě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky