úterý 11. června 2019

Plastová zámková dlažba

Tato dlažba je ideální náhradou za dřevěné kostky, které se dříve používaly v těchto prostorech. Na rozdíl od betonu nebo betonové dlažby není podlaha zdrojem prachu. V místech, kde je předpoklad znečistění podlahy olejem nebo jinou kapalinou, jako jsou montážní jámy, okolí mycích stolů, stříkací boxy atd. Dlaždice nejprve poskládáme na předpokládanou plochu nebo její část. Okraje řežeme podle nákresu.


Nařezanou plochu rozebereme a postupně vkládáme na. Dlažba nákup a rezervácia v OBI. Povrch plastové dlažby odolává i působení olejů a běžných rozpouštědel.


Betonová dlažba koupit o objednat u OBI. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc. Gumová dlažba Play Grass x 50cm 4cm. Výhodou tejto dlažby je súvislá vrstva voľne prechádzajúci z klasickej gumové dlažby do umelého trávnika. Výroba pouze v šedé barvě.


Najdete zde několik variant plastových tvárnic, které jsou plnohodnotnou alternativou obdobných výrobků z betonu a které Vám umožní zpevnění teras, příjezdových cest, odstavných míst, svahů apod. Své využití nalezne gumová dlažba MAXna terasách, balkónech, zahradách, ale také na dětských hřištích, sportovištích, ve fitness a posilovnách, v koňských stájích, střelnicích apod. Zejména nalezne uplatnění při rekonstrukci podlah, renovaci podlah nebo opravě podlah. Jednoduše se opracovává běžnými nástroji na dřevo nebo kov. Svoje využitie nájde gumová dlažba MAXna terasách, balkónoch, záhradách, ale aj na detských ihriskách, športoviskách, vo fitness a posilňovniach, v konských stajniach, strelniciach pod.


Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot. Zpracovatelé při její výrobě kombinují polyethylenové fólie s dalším. Kč 3Kč bez DPH 4Kč 3Kč. Vonkajšia dlažba k bazénu, bazénové lemy. Zatrávňovacia dlažba má široké využitie aj v mestskej architektúre.


Exteriérové mrazuvzdorné dlažby s hrúbkou cm. Odolná dlažba na terče, dlažba do štrku, trávy. Nabízíme sortiment profesionálních výrobků s důrazem na jejich technickou kvalitu a využití. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Zatravňovací plastová dlažba vhodná ke zpevnění ploch a jejich trvalému zatravnění.


Jako zelené parkoviště, zpevnění příkrých svahů atd. Maximální zatížení vozidly do tuny. Tenkostenná plastová zatrávňovacia dlažba ponúka ďaleko väčší podiel trávnatého povrchu - samotné tvárnice sú takmer neviditeľné, spojovacie zámky zabezpečia, aby celá plocha držala pohromade ako celok, nie sú potrebné obrubníky ani kotvenie dlažby vo svahu, rýchla pokládka. Zámková a betonová dlažba se používá pro vytváření povrchu venkovních komunikací, parkovišť, vjezdů a pro dláždění pěších či cyklistických cest.


V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech. Ponúkame Vám na predaj jedinečný produkt domov, či do záhrady, firmy atď. Těmi jsou zejména tloušťka (pouze 40–mm), která minimalizuje před pokládáním nutné zemní práce a nízká hmotnost, která je 4× nižší než u betonu. Provádíme pokládku dlážděných komunikací, obytných ulic a chodníků, dláždění parkovišť, vjezdů a zpevněných ploch.


Vďaka použitému materiálu,veľkému. V závislosti na plánovaném zatížení ji lze pokládat na štěrkopískové podloží nebo na betonový či asfaltový podklad. Plastová zámková dlažba.


Ak si neprajete vymeniť zeleň za zámkovú dlažbu, bude pre vás ideálna zatrávňovacia dlažba. Zámková dlažba je vďaka svojim vlastnostiam vhodná pre spevnenie plochy nielen okolo vášho domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky