pondělí 3. června 2019

Venkovní koupaliště dobruška

Největší atrakcí koupaliště je 50-metrový bazén. Nejmenším dětem slouží brouzdaliště s hřibem s přepadávající vodou. Návštěvníci koupaliště mohou využít hřiště na plážový volejbal, hřiště na nohejbal, dva pingpongové stoly, dětský koutek.


Občerstvení zajišťují restaurace a kiosek. Voda velkého venkovního bazénu i brouzdaliště je přihřívána za pomoci solární energie, takže v plaveckém bazénu o délce metrů, šířce metrů a hloubce 1– 1centimetrů mívá příjemnou teplota pohybující se mezi – °C.

Pro nejmenší je zde specifický šestiúhelníkový bazének s vodním hřibem. Bazének je určen pro děti do let v doprovodu rodičů. Nabízí m bazén a šestiúhelníkový dětský bazén s vodním hřibem.


Bazén je vyhříván solárním zařízením. K dispozici je také dětské hřiště s prolézačkami, volejbalové hřiště, stolní tenis a petanque. Součástí areálu je restaurace s terasou a rychlé občerstvení. Na příznivce tenisu čekají dva upravené antukové kurty, termín hry je možné si předem rezervovat u správce koupaliště.


Milovníci plážového volejbalu zase ocení jemnost zdejšího písku.

Kromě toho areál nabízí venkovní ping pong, pétanque, ruské kuželky či venkovní šachy. Vyzkoušet můžete i aquazorbink, při kterém se pohybujete v průsvitné kouli po vodní. Kemp vybudovaný na břehu největšího rybníku v okrese v podhůří Orlických hor je ideálním východiskem k mnoha turistickým cílům na kole i pěšky. Provoz koupaliště je plánován od 1. V případě ošklivého počasí, je koupaliště uzavřeno. Sledujte aktuality na našem webu i facebooku, kde vždy s denním předstihem informujeme o zavření koupaliště.


Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Vyhledávač zajímavých míst s nabídkou tipů pro turistiku, sport a volný čas s možností ubytování. Aktuální teplota vody ve velkém venkovním bazénu: 21ºC, malý bazén: 22ºC.


Letní koupaliště zůstává otevřené bez omezení. Prúvodce po místech vhodných ke koupání. Proto by východní část koupaliště měla být méně hlučná, čemuž se přizpůsobila i vodní plocha.


Vodní hrátky jsou situovány do západní části vodní plochy, kde se předpokládá zvýšený hluk. Stávající brouzdaliště pro děti, které momentálně kapacitně nestačí, se v návrhu rozšířilo a zatraktivnilo. Bazény, sauna a příjemně strávený čas.

To nabízí plavecký bazén. Bavit se můžete plaváním ve velkém 25m bazénu se čtyřmi dráhami a 4m skokanskou. Reviews jezdím sem snad 25. Letní venkovní bazén je 50metrový a pro děti je k dispozici dětský bazének. V arálu bazénu můžete vyrazit také na aquaerobik, spinning či do posilovny.


Ve městě samém v létě venkovní koupaliště , jinak krytý bazén se saunou. Dobruška je vzdálená od Deštného km. Krásný výhled po městě i po okolí z m vysoké radniční věže.


Co je na Kraví hoře jedinečné? Historický rodný domek F.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky