pondělí 3. června 2019

Zavlažování fotbalových hřišť

Navíc většina našich zaměstnanců fotbal hraje, takže k němu mají i osobní vztah. Nabízíme varianty zavlažování fotbalových hřišť s 18ti či 24mi postřikovači. Každý postřikovač obsahuje trysku, která je libovolně regulovatelná a to jak do dálky, tak úhlu postřiku. Jedním z nejvíce zatěžovaných trávníků jsou hrací plochy fotbalových hřišť.


Závlaha fotbalového hřiště.

Systém zavlažování hřišť je propojen PE. Ať už fotbalových , golfových a mnohých jiných. Levnější alternativa zavlažování fotbalových hřišť. Rovnoměrná distribuce vody. Většina fotbalových hřišť má již dobrý trávník zavlažovaný přenosnými postřikovači, kdy se zalévá především ve dne nebo v podvečer.


Tímto způsobem závlahy se až polovina vody odpaří bez užitku a závlaha určitě není stejná na lajnách nebo v brankovišti. Reference závlah fotbalových hřišť.

Jsme specialisté na zavlažovací systémy sportovních hřišť. Zavlažujeme na fotbalových hřišť, včetně známého stadionu Pod lízátky, kde hraje své mistrovské zápasy FC Hradec Králové. Nascogarden – automatické závlahové systémy K-Rain od realizace zahra úpravy zahra podzemní závlahy i kapková závlaha až po kompletní zahradní zavlažování. Provádíme automatické zavlažování zahrad a trávníků, zavlažovací technika na zavlažování hřiště na fotbal, tenis, golf. Dodáváme kompletní závlahové soustavy pro fotbalová hřiště v mnoha různých rozměrech.


Naše nabídka začíná bezplatnou konzultací týkající se nejvhodnějšího designu závlahy, specifikace požadavků na. Spolupráce ČMFS s Asociací zhotovitelů fotbalových hřišť s umělými trávníky při ESTO o. Komise MTZ a BVS ČMFS vhodnou formou informuje budoucí investory výstavby hřišť s umělými trávníky třetí generace (UT3G), aby již při přípravě výstavby hřišť s UT3G se ve vlastním zájmu obrátili na Asociaci zhotovitelů fotbalových hřišť s umělými trávníky. Zdroj vody, systém dodávky vody – nejlépe z dostupné retenční nádoby. Kvalitní závlaha je předpokladem vysoké. Mezi nejvíce zatěžované trávníky patří hrací plochy fotbalových stadionů.


Zavlažování hřišť tak nebylo nikdy snažší! Rádi Vám navrhneme vhodný závlahový systém , šitý na míru právě Vašemu hřišti. Fotogalerie Fotogalerie.


Vaše hodnocení Přihlásit se.

Uložením hodnocení souhlasíte s pravidly a se zásadami zpracová. Prohlášení Prohlašuji, že jsem bakalářskou práci na téma Technické řešení fotbalových hřišť vypracoval samostatně a používal pouze pramenů. Buduje se velká řada nových hřišť a rekonstruují se hřiště starší. Projektování a výstavba golfových a fotbalových hřišť.


Servis strojů pro golf, broušení vřeten. Vybavení golfových hřišť, sběrače a vydavače míčů, odpalovací podložky, jamky a vlajky. Při samotné realizaci využíváme svých bohatých zkušeností a naší nemalé odbornosti.


Po celou dobu realizace projektu se snažíme postupovat přesně podle Vašeho přání, což je zárukou, že s konečným výsledkem budete spokojeni. Ze zelených fotbalových hřišť je step, hráči musí trénovat v lese 14. Mnohá fotbalová hřiště v Libereckém kraji jsou spálená vedrem a úmorným m. Toro nabízí řešení závlahy pro mnoho typů sportovišť jako např.


Automatické zavlažovací systémy jsou realizovány na většině travnatých fotbalových hřišť , které jsme vybudovali, na golfových plochách a zahradách. Na podzim provádíme přípravu závlahového systému na zimu, kdy se musí vypustit a „zazimovat“. Specializujeme se na závlahové systémy Rain Bird a Gardena. V oboru máme mnohaletou zkušenost s realizací zavlažování zahra fotbalových hřišť.


Výstavba fotbalových hřišť Firma LINHART spol. Naše fotbalová hřiště preferují umělé trávníky, díky kterým vynikají vysokým herním komfortem, možností celoročního užívání i snadností údržby. Tento systém je špičkou v oblati zavlažování.


V současné době se jedná o nejkvalitnější materiál pro automatické zavlažování zeleně na trhu. Dokážeme Vám zajistit pravidelnou zálivku nejen Vašeho trávníku, ale i okrasných záhonů, fotbalových hřišť , tenisových kurtů, skleníků apod. Na postřikovače používané v systémech zavlažování fotbalových hřišť jsou kladeny ty nejvyšší nároky a řadí se v tomto ohledu ke špičce ve svém oboru.


Hlavní důraz se klade na rovnoměrnou distribuci závlahové vody. Nejmodernější postřikovače vyvinuté speciálně na zavlažování fotbalových hřišť (oficiálně schválené UEFA a FIFA) mají průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky