pátek 6. února 2015

Betonové patky

Bednění betonové patky lze však zhotovit i jednodušeji. Betonové sloupky, jako základy pro chatku Bettie. Ulyxes - betonové výrobky. Vyrábíme betonové díly pro vaše ploty a stavby.


Jedná se o betonové sloupky, patky , podhrabové desky, odlehčené betonové. Oborový portál pro beton.

Beton, panely, prefabrikáty i drobné cementové zboží. Váha kg, velikost děr mm. U některých produktů v této kategorii může být dodací lhůta v současné době 4-týdnů.


NA TYTO VÝROBKY SE NEVZTAHUJE DOPRAVA ZDARMA. Ted jsem betonoval patky pod dřevník a taky jsem do děr házel kameny. Základem je udělat ten beton akorát. Ani řidký (pak přidat lopatu písku) ani hustý. Mějte připraveny kameny (dobře omyté) a pak už jen házet střídavě beton kámen a nějakou tyčí to pěkne upěchovávat.


Jedna díra je hotova do - min.

Samozřejmě tam osadit včas trubku od plotu a ty kameny. Podhrabové, podplotové desky a betonové patky. Výhodou je jejich dlouhá životnost. Pevnější beton použijeme pro rozměrnější pergoly a pro pergoly s pevným zastřešením, které budou patky více zatěžovat. Nevíte jak betonovat základy?


Rádi vám poradíme s vším na téma betonování základů. Návod jak betonovat základy vám pomůže s vaším projektem. Jednotlivé betonové bloky do sebe přesně zapadají díky systému zámků. Jen tak dokážeme docílit skvělé statiky bez použití dalšího pojiva. Demontáž je stejně snadná jako stavba.


Patky budou držet, to je vpohodě. Jak se píše v diskuzi záleží na konkrétním místě. Všechny podhrabové patky mají průměr otvoru v patce mm. Příklad: patka pro podhrabovou desku výšky 2mm má výšku 2mm. Od svého vzniku se orientujeme na výrobu komodit používaných v plynárenství, vodárenství, u kanalizačních řádů.


V nabídce najdete také patku pro kulaté sloupky s prolisem průměru mm. Dále také patky pro plotové sloupky jeklového profilu 60xmm, 50xmm, 60xmm, 70x70mm a 100x1mm. Patka pro ukotvení vzpěr je průměru mm, s úhlem 45°.

Zde najdete betonové plotové sloupky, patky a podhrabové desky určené k výstavbě oplocení. Na obrázku je znázorněna podezdívka plotu složená ze dvou plotových patek a jedné podhrabové desky. Sloupky a plůtek, nejsou předmětem dodávky oplocení.


Patice drátovodných kladek, armované plotové sloupky, betonové kompostéry, plotové. Tento hranolový profil bývá nasazen na ocelový trn, který je kotven do betonové patky. Mezi hranolem a betonovou patkou je samozřejmě vložena hydroizolace, která brání degradaci sloupku. Vše pro ploty a oplocení, materiál na plot, příslušenství plotu i kompletní realizace plotů a oplocení na klíč.


Dodáváme a stavíme pletivový plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky