pondělí 9. února 2015

Drtiče a štěpkovače

Nevíte, jak se zbavit větví a ještě z toho mít užitek. Zkuste drtič nebo štěpkovač. Vyhledejte si příslušenství k vašemu zařízení.


Zahradní drtiče se dělí na základní typy, a to nožové drtiče a válcové drtiče. Tento typ drtičů je obvykle. Drcená hmota musí být dopředu předchystaná a tyto stroje ji pak následně zlikvidují.

Hmota je do strojů vkládána ručně. Pracovní nářadí se liší dle určení stroje. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší drtiče větví a štěpkovače plus jejich recenze. Připravili jsme také nákupního rádce, kterého byste neměli před pořízením nového zařízení minout.


Drtič větví je vhodným pomocníkem při celoročním úklidu na zahradě. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu. Tyto stroje lze využít ke zpracování veškerého zahradního odpadu rostlinného původu.


Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až cm. DŘEVO – PRODUKT SV, spol.

Nadělejte z poraženého stromu třísky během pár minut! Který drtič vybrat Pro zpracování drobných větví a rostlinných zbytků postačí drtič o výkonu až kW. Každý pracuje na jiném principu a dává velmi odlišné výsledky. Elektrické i benzinové modely zahradních drtičů a štěpkovačů STIHL napomáhají efektivnímu úklidu zahrady a jsou ideálními pomocníky pro přípravu.


Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Drtiče větví a štěpkovače HECHT a BOSCH. Všestranný a vysoký výkon drtiče TS INDUSTRIE GS Viper PTO zaručuje vysokou pracovní rychlost. Multifunkční drtič je tak všestranným strojem pro drcení odpadu i sekání větví.


Snadné zpracování klestí, klacků a dřeva s automatickými štěpkovači a drtiči dřeva. Dopravné po celé ČR zdarma. Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i. Pálení zahradní odpadu je dnes většinou zakázané, proto jsou nejlepšími pomocníky drtiče a štěpkovače , které vám pomohou se zahradního odpadu zbavit. Zahradní elektrické drtiče a štěpkovače STIHL jsou univerzálními pomocníky pro likvidaci organického zahradního odpadu.


Pomocí těchto strojů se nejen. Větve si sám podává a drtí je mezi ozubeným kolem a přítlačnou deskou. Jen nejlehčí nožové typy s trojnožkovým podstavcem se dají ručně přenášet z místa na místo. Těžší a komfortnější drtiče jsou vybaveny dvoukolovým podvozkem.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde najdete Podmínky OOÚ.

Elektrické i benzínové modely zahradních drtičů a štěpkovačů napomáhají efektivnímu úklidu zahrady a jsou ideálními pomocníky pro přípravu kompostu. Nabízíme štěpkovače za traktor z dílen severských výrobců – finské společnosti LAIMET a dánské firmy LINDDANA. Společnými vlastnostmi nabízených štěpkovačů jsou pohodlná, nenáročná obsluha a široká využitelnost těchto zařízení v lesnictví, zemědělství nebo zahradnictví. Eliet - profesionální mobilní štěpkovače a drtiče , vertikutátory, foukače, secí stroje a dosévací stroje. Například štěpkovače a drtiče s úložným boxem pro štěpky není možné zapnout, dokud není koš správně zajištěn na svém místě.


Zabrání se tak spuštění stroje ve chvíli, kdy nejsou ničím kryté nože ve spodní části štěpkovače a drtiče. Konstrukcí a pojistek štěpkovačů a drtičů je mnoho, ale i při samotné práci byste měli být ve střehu. Dělí se na dvě základní kategorie: drtiče s rychloběžným nožem a válcovou frézou.


Zatímco nože vysokými obrátkami odsekávají hmotu ze zastrkávané větve plátek po plátku, pomaloběžná fréza kmínek strouhá. Jelikož se nám stále množí dotazy na drtiče a štěpkovače zahradního odpadu, větví, palet, a dalších zejména dřevních odpadů, tak jsme vytvořili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky