čtvrtek 5. února 2015

Kohoutovice aquapark ceník

Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. V ceně vstupu do bazénů (Ceník vstupu) Osobní trenér pro dvě osoby (hodina asistence) 5Kč: Osobní trenér (hodina asistence) 3Kč: Ceny jsou uvedeny vč.


Nabízíme služby nejen rodinám s dětmi a plavcům, ale i školám a sportovním oddílům.

Kohoutovice – skupina Poslední komentáře: Jana Konečná: Skoro všechny palce za poslední sečení - některé velké plochy zůstaly neposečeny, jen je u nich vysekaný dvoumetrový pás na okrajích. Deseti-vstupové permanentky mají platnost jeden rok. Pěti-vstupové permanentky mají platnost půl roku. Permanentky jsou přenosné. V ceně vstupného je zahrnuto parkování, použití šatní skříňky a šatny, přístup do.


Akcia – Dieťa do rokov zdarma platí pre jedno dieťa vo veku do rokov v sprievode. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking.

Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung.


NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AQUAPARK KOHOUTOVICE 1. Všechna práva vyhrazena. CENTRUM BABYLON - ceník AQUAPARK. Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář. Pondělí - Úterý - Střed. Jedete-li do Brna, ubytujte se v našem hotelu.


Po náročném pracovním dni jistě rádi využijete výbornou možnost relaxace v nedalekém aquaparku a po jeho návštěvě se můžete občerstvit v naší hotelové restauraci. Otevřeno je denně od 6:hodin (o víkendech a svátcích od hodin) až do 22:hodin. Skvělá relaxace v bazénu s vířivkami, tobogány a dalšími atrakcemi. Aquapark Kohoutovice : Fotogalerie posilovny.


Hned na začátek je naprostou povinností zmínit aquapark, který se nachází rovnou v moravské metropoli, přesněji pak v městské části Brno-Kohoutovice. Nechybí ani perličková lázeň, chrliče anebo parní sauna. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Návštěvní řád a Provozní řád naleznete v sekci Dokumenty. Hotels nahe Cozia AquaPark reservieren. Entdecken Sie den einzigartigen Schreinerhof - Ihr Hotel für die ganze Familie!


Slouží nejen veřejnosti, ale také školám a sportovním oddílům. Vyrazte do některého z vodních světů a užijte si koupání, tobogány, vířivky a. Vážení návštěvníci, dovolujeme si Vás informovat, že v době školních letních prázdnin platí prázdninový ceník zde. Dále se mění otevírací doba. Otevírací doba, ceník Co nabízíme Rozpis bazénu Fotogalerie Solárium Jak se opalovat.


Vyzkoušejte si měření na osobní váze s tělesno. Plavání pro děti 2-let v Brně, od úplných neplavců po závodníky. Aquaerobic, akvabelky, plavání pro základní a mateřské školy, příměstské tábory. Když se setmí, Vodní ráj se rozsvítí.


Pro všechny, kteří do našeho aquaparku chodí rádi ve večerních hodinách, máme novinku - nové podvodní osvětlení. V bohumínském aquacentru začíná v pondělí 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky