čtvrtek 5. února 2015

Kokosová geotextilie

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Geotextilie zastávají celou řadu důležitých funkcí. Technicky nejvýznamnější jsou funkce separační, ochranná, filtrační, výztužná a drenážní. Takí poľnohospodári, pestovatelia ovocia, zahradníctva sa neustále stretávajú s burinou.


Jej rastu zabránia buď použitím pesticídov alebo zakrytím plôch.

Přírodní protierozní kokosová geotextilie , vhodná k omezení půdní eroze ve svahu. Přispívá k lepšímu uchycení vegetace ve svahu. Vhodná je také pro podložení jezírková folie. Nejčastěji se vyrábějí z polyethylénu (PET) nebo polypropylénu (PP).


Klasicky rozlišujeme dva typy geotextilíí a to dle kritéria zda se jedná o geotextílie netkané nebo tkané. Kokosové textilní vlákno je textilní surovina získaná z kůry plodů kokosové palmy (Cocos nucifera). Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter.


Kokosovou geotextilii můžete použít na skalku nebo na svažité břehy jezírka, které chcete osázet a zpevnit.

Kokosová nebo jutová rohož hlínu udrží na správném místě. Rozdíl mezi kokosovou a jutovou rohoží je v životnosti. Při aplikaci na svah je vhodné síť ukotvit skobami. Popis výroby, návrhu a použití netkaných, tkaných a pletených geotextilíí.


Geomanet K7a nebo ještě lépe kokosová rohož Geomat K-. Protierozní geotextilie Kokos 400g 2x50m. Kokosové geotextilie jsou rohože z řady Geomatex EKO, jedná se o produkty vyrobené ze 1 přírodního materiálu – kokosu. Používají se jako dočasná a. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Pokladá sa priamo na zem, dopomáha pri uchytení vegetácie na svahoch.


Jutové vlákno sa v priebehu 3-rokov rozloží a pôsobí ako hnojivo pre rastliny. Rozmanité geotextilie koupíte v našem e-shopu. Různé materiály, šíře a velikosti mřížky. Tyto tkané sítě s otevřenou síťovou strukturou jsou. Jedná se o ideální textilii pro mulčování, zpevňování téměř všech typů svahů a strmých ploch, uplatnění nachází i při tvorbě zahradních jezírek.


Kokosové rohože se používají při úpravě jezírkových břehů nebo pro zakořenění rostlin v kolmých a strmých stěnách jezírek i mělčinách. K upevnění lze použít ocelové skoby. Nábal: bm Cena za bm.

Zatravňování v rámci protierozních opatření. Ochrana svahu proti erozi. Zpevnění břehů potoků, řek a kanálů ohrožený. Tvoří ji tuhá kokosová vlákna spředených do příze o tloušťce cca mm.


Platí, že čím strmější svah, tím je třeba k účinné protierozní ochraně vyšší gramáže. Po ukončení funkční životnosti funguje jako přírodní hnojivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky