čtvrtek 5. února 2015

Brána dvoukřídlá

Kvalitní dvoukřídlá brány pro vjezd na Váš pozemek. This feature is not available right now. Jednokřídlá brána se používá zpravidla do průjezdu m. V případě použití pohonu by měla tato brána mít dodatečné. DVOUKŘÍDLÁ BRÁNA šířka x výška m.

Menší křídlo se pak může používat jako častěji průchozí díl vstupní branka. Prodám dvoukřídlou bránu, vnitřní šíře 6m, šířka včetně sloupků 8m, výška polí 160cm, sloupky uříznuty u země, nutno pro zabetonování navařit prodloužení. Hliníkový masivní rám - Masivní hliníková konstrukce zaručuje dlouhou životnost těchto vrat. Křídlová otočná brána v provedení jednokřídlá, nebo dvoukřídlá , je známou klasikou tohoto druhu výrobku.


Instalace probíhají zejména v místech, kde není dostatečný boční prostor a tak není možné použít bránu samonosnou, ani posuvnou. Nevýhodou otočné křídlové brány je nutnost zachování vnitřního prostoru pro otevření křídel a také nutnost údržby. Kovová dvoukřídlá brána je častěji používaný typ s křídly rozděleny poměrově, ale i nepoměrově.

Křídlová brána má zpravidla středový doraz sloužící k opěru brány. Při použití automatizačních pohonů by se nemělo zapomínat na přídavné bezpečnostní čidla. Ušetřit můžete až 9Kč.


Můžete si zvolit otevírání dovnitř nebo ven, s klikou na pravé nebo levé straně. Vše na míru vašim potřebám. Jednoduché lehké dvoukřídlé brány určené k pletivovým plotům.


Vjezdová brána dvoukřídlá šířka do 3m výška do 2m. Moderní vzhled ocelového kovového plotu Hanover s mřížkovaným vzorem vhodný k moderní architektuře. Dvoukřídlá brána Pilofor Super Zn š. Příslušenství zahrnuje doraz brány, zámek. Posuvná kolejnicová brána - realizace Hluk. Lamelová posuvná samonosná brána.


Brány a branky) Hodnocení produktu:. V dalším kroku vyberete konstrukční typ požadované vjezdové brány. Jeho výběrem stanovíte způsob spojení svislých a vodorovných prvků brány.


Popis: prodástará dvoukřídlá brána cca 1x 432.

Jedná se pouze o rám brány s přípravou pro vlastní výplň. Pasivní křídlo brány je vybaveno spodní zástrčí na aretaci křídla do země. Zavírání na FAB, součástí balení je i vložka FAB se klíči. Brána pro oplocení, pozinkovaný a poplastovaný povrch, komplet včetně všech komponent potřebných pro montáž. Vzpěra je tvořena ocelovým jádrem které je následně žárově pozinkováno a poplastováno.


Oplocení YORK je systémem, který kombinuje jak klasický, tak funkční provedení designu. Tato forma je natolik dobře provedená, že pasuje s jakýmkoli stylem domu. Bránu doporučujeme instalovat ke svařováné síti PILONET Brána je vyrobená k univerzálnímu použití.


Tato brána patří mezi oblíbené brány , je vhodná především ke svařovanému pletivu. Skládací dvoukřídlá brána vč. Jeklový pozinkovaný profil pro vlastní dodatečnou výplň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky