pátek 18. prosince 2015

Kovové zábrany

Dokáže tak výborně zajistit bezpečnost a ochranu tam, kde by mohlo dojít ke střetu osob s manipulační technikou nebo kde by náraz mohl poškodit či zničit vaše zařízení. Nabízíme také dopravní kovové zábrany , na které je možné připevňovat dopravní značení. Kovové zábrany jsou vhodnou volbou díky své vysoké odolnosti a snadné montáži.


Zábrany na kvety Krása a elegancia v každom detaile! Kované brány v dnešnej dobe zabezpečujú vysoký stupeň ochrany a bezpečia rodinného domu, či iného priestoru.

Pri prípadnom náraze pevná oceľ bráni poškodeniu zdravia alebo techniky. Bezpečnostní zábrany - kovové Poskytujeme bezpečnostní zábrany na míru, které jsou vyrobeny z kvalitní oceli s odolnou povrchovou úpravou. Jsme schopni vyhovět vašim individuálním požadavkům a vyrobit zábrany ve vámi požadovaných rozměrech. Registráciou a prihlásením sa v našom e-shope automaticky získavate vernostnú zľavu z ceny tovaru.


Hodnotenie produktu:. Zábranu využijete do širokých a nepravidelných dverí a schodísk. Naše kovové ploty jsou vyrobeny ve vysoké kvalitě, tudíž zabezpečí Váš majetek, mají dlouhou životnost a jsou za dostupnou cenu.


Brány s elektrickým pohonem V nabídce naleznete dvoukřídlové brány a posuvné brány vždy s variantou elektrického pohonu.

Na této stránce můžete vidět, jak lze jednoduchým způsobem zabránit padání květinových truhlíků s květinami na zem. Systém kovových zábran může velmi účinně ochránit většinu problematických míst ve vašem provozu. Provozovatel webu HighTech Industries s. Jejich montáž se provádí zpravidla do česna, tedy do dna úlu. Tréninkový nůž, Taichi meč, Kungfu meč, Kubotan a další tréninkové pomůcky pro trénink sebeobrany a trénink bojových.


Bezpečnostné zábrany - kovové Poskytujeme bezpečnostné zábrany na mieru, ktoré sú vyrobené z kvalitnej ocele s odolnou povrchovou úpravou. Sme schopní vyhovieť Vašim individuálnym požiadavkám a vyrobiť zábrany vo Vami požadovaných rozmeroch. Vám poradí ako vyberať Bezpečnostné zábrany. Kovové mobilné zábrany sú pevným a veľmi stabilným typom zábran používaných pri typicky masových akciách kultúrneho či športového charakteru. Variabilní mobilní zábrana čtvercového tvaru.


Slouží k ohraničování výkopu a děr, popřípadě operativní řešení různých havárií. Kovové nárazníky sú vyrobené z veľmi kvalitnej ocele s odolnou povrchovou úpravou práškovou farbou. Ich výhodou je to, že odolávajú prudkým nárazom a. Kovové vymedzovacie stĺpiky, slúžia k rýchlemu a efektívnemu vyznačeniu, alebo uzavretiu priestoru, možnosť upevnenia pásu cez profilované diery v trúbke.


Schodiskové zábrany poskytujú mnoho praktických výho ktoré vám uľahčia vaše každodenné povinnosti. Sú bezbariérové, vďaka čomu sú.

Plastové zábrany mohou mít stanovenou nárazovou odolnost, což znamená, že jsou testovány, aby odolaly nárazu plně naloženého vozidla při jeho maximální stanovené rychlosti a úhlu nárazu. Taková zábrana absorbuje kinetickou energii pohybujícího se vozidla, a tím ochrání lidské zdraví i majetek. Vhodné pro ohrazení prostranství, parkovišť a objektů v dílnách. Konstrukce z ocelové trubky.


Upevnění přišroubováním. Kovové ochranné zábrany Pro zvýšení bezpečnosti osob, ochranu stojů a majetku. Vybírat můžete z klasických kovových výrobků v žlutém barvě, opatřené černými reflexními pruhy nebo z paměťové balistického plastu s vysokou odolností a životností.


Vhodné do města, cyklostezky, pěší zóny nebo i obytné zóny. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Dopravné značenie a dopravné zariadenia - Široká ponuka produktov, ktoré uspokoja potreby našich zákazníkov. Neváhajte nás kontaktovať v prípade záujmu.


U nás nájdete širokú ponuku vybavenia pre priemyselné podniky, štátne organizácie, školy, firmy, obce ai. Zabezpečujeme vybavenie dielní, skladov a šatní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky