pátek 18. prosince 2015

Stříšky na plot

Betonové stříšky na plot cena Betonové stříšky a sloupové hlavice z pohledového, nebo-li vibrovaného. Díky svému hladkému povrchu zdobí každý profesionálně vyzděný plot. PLOTOVÉ STŘÍŠKY se používají na ukončení plotů, zídek a opěrných stěn. Plotové stříšky jsou estetickým doplňkem k plotovým tvarovkám. Pro odvod dešťových vod jsou ze spodní strany opatřeny okapničkou.


Nejprve je doporučujeme vyskládat na konstrukci plotu nasucho.

Tak určíme přesné rozmístění stříšek. Jak jste již poznali věnujeme se jako jedna z mála firem u nás výrobě vymývaných betonových plotů. Vyrábíme betonové stříšky a zákryty na zídky na přání – vyberte si z mnoha vzorů a rozměrů. Dáváme si záležet na kvalitním provedení, aby vám vydržely mnoho. Zákrytové stříšky jsou estetický doplněk betonového plotu.


Vyrobíme vám betonové stříšky na plot podle vašich představ. Na povrchu je betonová stříška hladká. Hodí se proto perfektně k hladkým plotovým dílcům.


Výhodou barevných betonových plotů je, že jsou probarveny již při výrobě, tím je zajištěna stejnoměrná barevnost v celém profilu.

Vchodové stříšky MODULO jsou vyráběné na míru pro naše zákazníky NejlevnějšíPolykarbonát. Námi dodávané stříšky nad vchodové dveře jsou vyrobeny z kvalitního dutinkového polykarbonátu BAYER o síle nebo mm , nebo plného polykarbonátu Polycasa o síle 3mm Tisíce použitých stříšek v Evropě i České republice prokazují výbornou odolnost proti krupobití a dlouhou životnost. Nejen pro svou příznivou cenu jsou velmi poptávané, porovnejte nákupní ceny s konkurencí. Stanové stříšky vyrábíme v pohledovém betonu-nebarvené.


Některé velikosti pak v provedení plochém-rovném. Vytvořte si vlastní mozaiku plnou fantazie a hravosti barev! PLOTOVÉ TVÁRNICE ŠTÍPANÉ a HLADKÉ vytvoří kolem každého sídla novodobé. Všechny jsou opatřeny spodní okapovou drážkou pro lepší odvod.


Nabízíme celou škálu stříšek, která zákazníky potěší nejen svou kvalitou a odolností zejména před deštěm, ale i příznivou cenou. Pro tento učel jsou stříšky a hlavice vybaveny na okrajích spodní plochy drážkou (okapničkou), která zajistí aby se dešťová voda nedostala pod stříšku a nevnikla do konstrukce zdiva. Prodám betonové plotové stříšky. Rozměr 490x3a 390x350.


Příprava rozpočtu na plot. Používáme oXyShop Výrobek byl přidán do nákupního košíku. Všechny stříšky mají odtokové drážky, aby nedocházelo k přetékání dešťové vody na povrch podezdívky či zděného plotu.


Díky rovinné horní ploše je využití těchto stříšek mnohem širší. Lze je použít na zahradní terasy, podezdívky kolem domu a odkládat na ně květináče, hrnky, misky a jiné ozdobné předměty. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Nepoužité, perfektní stav. Celkově 70ks, Cena za 1ks = 20Kč.


Dobrý den, chystám selepit na opěrnou zeď plotové stříšky dle obrázku. Budu to dělat přesně podle manuálu na netu výrobce - s mezerou na terčíky. Použitím betonových stříšek a zákrytových desek bude váš plot zakončený a betonem přitom bude díky jejich speciálnímu tvaru prostupovat vlhkost a plot se bude odvětrávat.


Stříšky viz obr, na šíři 30. Betonové tvarovky jsou určeny zejména na konstrukce plotů a plotových zdí, dělících stěn, okrasných zdí, podezdívek a soklů budov. Jsou oblíbené pro snadnou údržbu a stálý vzhled.


BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix brilant. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Vhodné pro plotové prvky BEST Nat. Plot ze ztraceného bednění dokonale ochrání náš pozemek před nežádoucími návštěvami.


Pokud máme v blízkosti frekventovanou silnici, doporučuje se výstavba ztraceného bednění jako výborná hluková a protiprachová izolace. Tyto ploty mají navíc velmi dlouhou životnost bez údržby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky