pondělí 21. prosince 2015

Přístřešek nad vchod

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Stříšky nad vchodové dveře. Už i jednoduché stříšky nad vchodové. Přišel čas, kdy vám někde chybí přístřešek ? My jej pro vás na míru vyrobíme.


I jednoduchá stříška menších rozměrů prokáže dobrou službu, a když si nad vchod pořídíte větší přístřešek , ušetří vám starosti s neustálým úklidem a během hledání klíčů na vás nebude pršet nebo sněžit.

Proces realizace zakázky přístřešku nad vchod začíná většinou hrubou představou investora, na kterou reagujeme předběžnou cenovou nabídkou. Pokud vyhovuje, přijedeme zaměřit konkrétní prostor, navrhneme nejvhodnější řešení v součinnosti s investorem či architektem. Vytvoříme výkresy, upřesníme cenu a poté můžeme podepsat smlouvu. Vchodové stříšky v různých rozměrech a provedeních značky GUTTA. Zadejte o co máte zájem.


Po odeslání formuláře Vás bude náš pracovník kontaktovat a dohodne. Obloukové provedení stříšky nad vchodové dveře německé výroby z akrylového skla (PMMA) a hliníkového rámu se žlaby po obou koncích. Praktický přístřešek nad dveře vyrobený z důkladně vysušeného a dohladka ohoblovaného dřeva.


K přístřešku lze přikoupit krytinu z asfaltovaného šindele v několika různých barvách.

V zájmu delší životnosti doporučujeme stříšku pultového typu natřít lazurovacím nátěrem Xyladecor. Objednejte si přístřešek nad dveře, ochraňte je i sebe před rozmary počasí a dejte vchodu novou tvář. Výhodně a na dlouhá léta. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Informační video popisující stavebnicový systém stříšek na vchod. Využijte naší letní slevy až na nejoblíbenější modely. Stejně jako v případě pergoly máte možnost výběru materiálu přístřešku - dřevo.


Přístřešky nad vchody, balkóny a zastřešená parkovaní stání. Dřevěný přístřešek nad dveřecena stříšky je uvedena bez střešních latí a krytinydodávané bez povrchové úpravystříšku je třeba natřit. Jejich zásluhou se tak prodlužuje životnost vchodových dveří, jejichž renovace rozhodně nepatří mezi levné záležitosti. A pokud se přece jen rozhodnete přístřešek umýt, stačí jej opláchnout vodou a je zase krásně čistý, jako nový.


Přístřešek nad dveře vám tak ušetří nejen peníze, ale i čas. Přizpůsobte si přístřešek přesně podle barvy dveří a vzhledu domu nebo použijte vizuální akcenty, ať už v bílé, antracitové nebo zelené barvě. Pro ztvárnění stříšky heroal máte bezpočet možností.


Specializovaní partneři heroal vám rádi pomohou najít tu správnou stříšku nad vchod , která splní vaše nároky. Ukážeme vám, jaké možnosti ztvárnění. V katalogu nemáme podrobnější informace o přístřešek nad dveře.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Nebo stačí jednoduše vzít houbičku a přístřešek nad vchod během několik vteřin, nanejvýš minut, umýt tak, že bude doslova zářit čistotou. Váš vchod už nebude jako každý druhý, fádní, nudný, nezajímavý… Naopak! Bude nad všemi vyčnívat.


Každý vám ho bude závidět. Nerezové zábradlí a komponenty od německé značky KUGEL-BÄR Frankfurt. Více o přístřešcích ZDE.


Firma INOX design je výhradním dovozcem celého jejich sortimentu do České republiky. Hliníkový přístřešek nad dveře je ideální variantou, která z vašich obyčejných vchodových dveří udělá designový prvek. Vchod bude dokonale ochráněn před sněhem i deštěm. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. K stříšce pultového typu lze přikoupit krytinu z asfaltového šindele.


V zájmu životnosti doporučujeme stříšku nad vchod sedlového typu vybavit povrchovou úpravou. K té se nejlépe hodí lazurovací nátěry Xyladecor nebo jiné přípravky téže značky. B) Při zaslání stříšky je účtováno přepravné a balné 300Kč.


Zakrytí polykarbonát, šindel a jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky