čtvrtek 17. prosince 2015

Zahradní slunečníky akce

Kvalitní zahradní polstry a nábytek. Lehká a přitom stabilní hliníková konstrukce má výškově nastavitelnou tyč a je vybavena teleskopickým vysouvacím mechanismem Push-up pro otevírání slunečníku. Slunečníky koupit o objednat u OBI.


Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek. Nenechte si utéct ty nejlepší slevy na slunečníky a markýzy proti slunci.

Vaše posezení a nábytek skryjí před ostrým sluncem i deštěm a ještě ozdobí. Nabízíme spoustu druhů slunečníků DOPPLER. Každá řada slunečníků DOPPLER je specifická a klade důraz na něco jiného.


Připravte si ovocný drink nebo pohár, zapíchněte do něj paraplíčko a ulehněte na lehátko pod zahradní slunečník. I když milujete opalování, není dobré se slunečním paprskům vystavovat v rizikový čas, například v poledne. A právě proto vám nabízíme krásné plážové slunečníky , které stačí zapíchnout do země, nebo ty, které mají vlastní podstavec. Zahradní slunečníky a doplňky. Jetzt buchen mit Booking.


Schnell und sicher online buchen.

Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Přehled produktů s nejvyšší #128175; slevou.


Dopřejte si dokonalý stín na vaší zahradě. Máme zde například řadu PROFILine, která se specializuje na gastro použití a hodí se tak zejména na zahrádky restaurací. Naopak řada SUNLine je vhodná pro klasické použití na zahradě, terase či balkonu.


Je tu akce na zahradní nábytek. Nakupte za nejvýhodnější ceny nábytek na zahradu v akci, slevy až v desítkách procent. Akce na nábytek v masivu, kovový i dřevěný nábytek, vyberou si i milovníci umělého ratanu, nebo praktického plastového nábytku. Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma.


Aktuální otevírací dobu a mapu jak se k nám dostanete najdete zde. Obchod provozuje: spoint distribution s. Je výborným doplňkem k zahradnímu posezení, které díky němu bude ještě útulnější. Akce se vztahuje na zahradní a terasové slunečníky od výrobců Happy Green, Riwall či Royal a platí do odvolání.


Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení. Vhodný na terasu, velký balkon, zahradu i chatku.


Kovové slunečníky s boční ty.

Polstry a sedáky Polstry na nízký opěrák. Pro snadný výběr Vám zobrazujeme u produktu jejich online dostupnost na skladě. Volitelné nastavení do mnoha poloh umožní přizpůsobit stínení dle vlastní potřeby a nerušeně pokračovat ve své oblíbené činnosti.


Maloobchodní i velkoobchodní prodej - deštníky, zahradní nábytek, polstry, slunečníky. Značky Doppler, Derby, Tamaris, S. Výrobce Druh slunečníku. Nadstandardní kvalita je.


Pak se nechte inspirovat naší pestrou nabídkou, která je plná zahradních lehátek, židlí, stolů a dalšího venkovního nábytku. Samozřejmostí jsou i slunečníky a různé doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky